Cases

Cases

Hoe onderneem je duurzaam? Waarom is er financiering nodig? Wat is het resultaat van de investeringen door DuurzaamInvesteerders? En wat is de voornaamste reden om een investering te doen? Dit zijn allemaal vragen die de revue passeren.

We vragen het de duurzame ondernemers die op dit platform financiering hebben opgehaald en investeerders die met hun investering(en) geloven in de door ons aangeboden projecten.
Want we werken allemaal samen aan een duurzame toekomst.

"Ik vind het positief dat natuurbehoud en groene doelstellingen wat hoger op de beleidstafel liggen". DuurzaamInvesteerder André aan het woord. Lees meer Aardpeer: samen voor grond Stichting Aardpeer haalde in totaal € 10.000.000,- aan financiering op via DuurzaamInvesteren.nl. Lees meer Duurzaaminvesteerder "Natuurbehoud speelt voor mij een belangrijke rol". DuurzaamInvesteerder Chantal Couwenbergs aan het woord. Lees meer Circulaire Champignon Keten: Organic Nutrition Centre B.V. Organic Nutrition Centre B.V. haalde € 3.175.000,- aan financiering op via DuurzaamInvesteren.nl. Lees meer Elektrisch Rijden nu Toegankelijk Dankzij Lease Service van MisterGreen MisterGreen haalt onder AFM goedgekeurd prospectus € 25.000.000,- op via DuurzaamInvesteren.nl in 2022. Lees meer Investeren in Duurzaamheid: een Win-Win Situatie DuurzaamInvesteerder Ellen Kievit-van den Doel aan het woord. Lees meer Financiering voor een Innovatief Zonnestroomsysteem: BUAN Agrivoltaics B.V. BUAN Agrivoltaics B.V. als onderdeel van AAAS energy haalde in één dag €790.000,- financiering op via DuurzaamInvesteren.nl Lees meer Groeifinanciering voor Duurzaam Papierloos Wc-papier: The Good Roll The Good Roll haalde € 750.000,- aan financiering op via DuurzaamInvesteren.nl. Lees meer De Energietransitie: Case study PARKnCHARGE PARKnCHARGE heeft de ambitie de energietransitie te versnellen. Lees meer Duurzaam Groeien: Case study WIINC WIINC haalde in 3 weken € 1.197.000,- aan groeifinanciering op via DuurzaamInvesteren.nl. Lees meer Investeren namens de Kerkgemeenschap DuurzaamInvesteerder Kees aan het woord. Lees meer “Ik wilde vanuit mijn eigen principes, normen en waarden investeren" DuurzaamInvesteerder Tjerk aan het woord. Lees meer