Zo werkt DuurzaamInvesteren

Aan de slag

Investeren via DuurzaamInvesteren.nl

Voor wie meer wil dan alleen financieel rendement.
Op DuurzaamInvesteren.nl investeren particulieren en rechtspersonen in ondernemingen en projecten die bijdragen aan een duurzamere wereld. Je vindt deze investeringsmogelijkheden in het projectenoverzicht. DuurzaamInvesteerders kiezen zelf in welke aanbieding zij investeren en voor welk bedrag.

Word DuurzaamInvesteerder in 3 stappen

Wil je aan de slag en jouw geld investeren in duurzame bedrijven en projecten? Bereid je goed voor en word ook DuurzaamInvesteerder:

Voorbereiding

Word Duurzaam Investeerder en maak een account aan

Bereid je voor en lees je in. Maak een account aan en vul je profiel in. Zo ben je straks helemaal klaar om te investeren.

Selecteren

48 uur voor een investeringsmogelijkheid opent ontvang je een investeringsalert. Onderzoek het project of bedrijf en bepaal of het bij jouw wensen past.

Investeer en ontvang duurzaam rendement

Bepaal zelf hoeveel je wil investeren. Na succesvolle financiering ontvang je een welkomstbericht en gaan de obligatievoorwaarden van start.

Op DuurzaamInvesteren.nl bepaal je zelf in welke duurzame projecten je investeert en voor welk bedrag. Vaak kan dit al vanaf €250.

DuurzaamInvesteren.nl heeft een vergunning als beleggingsonderneming en valt daarmee onder de MIFID II richtlijnen. Dat betekent dat je een volledig ingevuld profiel nodig hebt om te kunnen investeren en elke twee jaar een Passendheidstoets moet doen.

Direct aan de slag als DuurzaamInvesteerder?

Voordelen van investeren via DuurzaamInvesteren.nl

  • Voor iedereen die optimistisch is over een duurzame toekomst en hierin wil investeren

  • Echt duurzaam - investeren in aanbiedingen gericht op 1 of meer van de 17 Sustainable Development Goals

  • Gevarieerd aanbod - grootste platform voor duurzame projecten, wekelijks gevarieerd aanbod van investeringskansen tegen een gezond rendement (investeringskansen onder voorbehoud) (aanbod)

  • Ervaren - al meer dan €292 miljoen gefinancierd sinds 2013

  • Betrokken - transparante en betrouwbare dienstverlening

  • Toezicht - AFM vergunning sinds 2013

DuurzaamInvesteerder aan het woord

Investeren in duurzaamheid is een win-win situatie, aan de ene kant draag je bij aan een duurzame toekomst, en aan de andere kant levert het jezelf ook wat op. Als individu kan je een groot verschil maken, en tegelijkertijd haal je een persoonlijk rendement uit je investering.

Ellen Kievit-van den Doel, DuurzaamInvesteerder

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang inspiratie en informatie over duurzaamheid en investeren in je mailbox