Voor ondernemers

Vind financiering voor jouw duurzame project of bedrijf

Heb jij een financieringsvraagstuk?

Bij DuurzaamInvesteren.nl hebben we een duidelijke missie: We stimuleren positieve impact door het samenbrengen van innovatieve ondernemers met investeerders die geloven in de kracht van verandering en die willen bijdragen aan een betere wereld.

Zoek jij als ondernemer financiering om je duurzame projecten te verwezenlijken? We ondersteunen je graag bij het realiseren van je ambities.

DuurzaamInvesteren.nl biedt toegang tot een netwerk van investeerders die op zoek zijn naar innovatieve en duurzame bedrijven om in te investeren en daadwerkelijk verschil te maken.

Een scale-up die groeikapitaal zoekt of een gevestigde onderneming die haar duurzame initiatieven wil uitbreiden? Werk jij aan duurzame projecten of de groei van jouw duurzame bedrijf en heb je hiervoor financiering nodig? Met meer dan 330 miljoen euro voor ruim 280 duurzame projecten weten wij hoe je financiering ophaalt. Middels ons platform faciliteren wij je project om het benodigde kapitaal aan te trekken.

Al meer dan 330 miljoen gefinancierd voor +280 projecten

352+ mln.

Financiering opgehaald

295

Projecten gefinancierd

67.200+

Investeringen gemaakt

18.800+

DuurzaamInvesteerders

Duurzame ondernemers

Waarom kiezen voor DuurzaamInvesteren.nl?

DuurzaamInvesteren.nl staat voor betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Voor duidelijkheid en volledigheid. Door te doen waar wij goed in zijn, worden duurzame ambities concreet voor iedereen die de toekomst serieus neemt. Zo geven wij sinds 2013 duurzaam investeren de volwassen positie in de financiële wereld die het verdient.

logo's ondernemers

Bekijk alle gefinancierde en openstaande projecten op onze projectpagina.

Financiering voor duurzame ondernemers

We zijn in bezit van een MiFiD- en een ECSPR-vergunning (European Crowdfunding Service Providers Regulation).

De ECSPR geldt voor projecten tot en met €5 miljoen per project. De ECSPR is de regelgeving die vanuit het Europees Parlement van kracht is onder de Europese Crowdfund Verordening EU 2020/1503.

De MiFID geldt voor alle projecten met een waarde van meer dan €5 miljoen. Onder de MiFID regelgeving is het verplicht een door de AFM goedgekeurde prospectus te publiceren. Lees meer op onze pagina Wet- en regelgeving.

DuurzaamInvesteren.nl is er voor ondernemers en investeerders die groen durven denken. Particuliere investeerders die willen bijdragen aan wereldverbeterende projecten en initiatiefnemers die financiering zoeken voor hun duurzame project of bedrijf. Zo timmeren we samen aan de duurzame weg.

Samen kunnen we een positieve impact creëren en verschil maken voor de wereld van morgen.

Financiering ophalen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen jouw duurzame ambities waar te maken. Ons team van ervaren Business Analysts staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van je duurzame reis.

Team Business Development

Financiering met impact

Stel je vraag of dien een financieringsvraagstuk bij ons in

Geef een korte samenvatting van je financieringsbehoefte
Heb je al bestanden die je kunt delen? Bijvoorbeeld een bedrijfsplan, projectplan of financieringsstructuur? Ingediende informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Jonathan Galenkamp

Senior Investment Analyst Duurzame Bedrijfsfinanciering