Voor ondernemers

Vind financiering voor jouw duurzame project of bedrijf

Voor ondernemers

Mogen wij jullie uitdagen om een sprong te wagen? Een stap vooruit te zetten, niet alleen voor de groei van jullie bedrijf, maar ook voor onze planeet? Werk jij aan duurzame projecten of de groei van jouw duurzame bedrijf en heb je hiervoor financiering nodig? Bij DuurzaamInvesteren.nl staan wij voor jullie klaar om jullie te helpen bij het realiseren van jullie ambities. Met meer dan 317 miljoen euro voor ruim 266 duurzame projecten weten we hoe je financiering ophaalt.

Financiering voor duurzaam ondernemers

Ben jij op zoek naar financiering? Wij zijn er om je te begeleiden. Onze DuurzaamInvesteerders zijn bereid om te investeren in projecten vanaf €250.000, zodat jouw project snel van de grond kan komen. Dankzij onze AFM-vergunning als beleggingsonderneming staan wij onder controle van de AFM en de DNB.

Lening bij een netwerk van investeerders

DuurzaamInvesteerders bepalen zelf in welke projecten zij willen investeren en voor welk bedrag. Zij maken zelf een bewuste keuze om wel of niet te investeren. DuurzaamInvesteerders leveren dus niet alleen de lening, maar zijn ook ambassadeur van het duurzame bedrijfsleven. Samen zetten we de verandering in gang en verbeteren we de wereld.

DuurzaamInvesteren.nl geschikt voor duurzame bedrijven en projecten

Duurzaamheid is niet alleen noodzakelijk, het is ook economisch verantwoord en levert sluitende, toekomstbestendige businesscases op. We geloven in de kracht van duurzaam ondernemerschap. Daarom bieden wij financieringsmogelijkheden voor duurzame projecten en bedrijven die zichzelf hebben bewezen. Projecten met getekende afzet of een garantie kunnen in bepaalde gevallen ook financiering zoeken via DuurzaamInvesteren.nl. Elk financieringsverzoek beoordelen wij aan de hand van onze criteria, we doorlopen de forecast en onderzoeken de structuur van de beoogde lening. Benieuwd of jouw situatie past bij DuurzaamInvesteren.nl? Kijk op onze FAQ of neem contact op.

Vind financiering

Bij ons ben je aan het juiste adres als je zoekt naar een ervaren, transparant werkende partner die je helpt met het realiseren van de financiering voor de groeidoelstellingen van jouw duurzame project of de groei van jouw duurzame bedrijf. Dus, laat het ons weten als je klaar bent om de volgende stap te zetten. Wij staan voor je klaar!

Financiering ophalen?

Aan de slag met financiering voor jouw duurzame project of bedrijf?