Over ons

 

Groene luchtkastelen en duurzame spiegelpaleizen? Ons niet gezien. Wij kiezen voor heldere business cases, duidelijke prognoses en betrouwbare proposities. Zo bouwen wij iedere dag bewust aan een duurzame toekomst.


Wij analyseren, structureren en creëren overzicht.  
Wij brengen vraag en aanbod van serieuze ondernemers en investeerders samen. Om vandaag te komen tot de antwoorden voor morgen.

DuurzaamInvesteren.nl staat voor betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Voor duidelijkheid en volledigheid. Want financieringen en investeringen zijn ons vak en duurzaamheid hoort daar voor ons vanzelfsprekend bij. 

Door te doen waar wij goed in zijn, worden duurzame ambities concreet voor iedereen die de toekomst serieus neemt. Zo geven wij sinds 2014 duurzaam investeren de volwassen positie in de financiële wereld die het verdient. 

DuurzaamInvesteren.nl 
Een bewuste keuze. 

 

werkwijze 

DuurzaamInvesteren.nl is het grootste Nederlandse investeringsplatform voor duurzame projecten en groei van duurzame bedrijven. Particuliere investeerders – wij noemen hen DuurzaamInvesteerders – bepalen zelf in welke aanbiedingen zij investeren en voor welk bedrag.

Wij zorgen ervoor dat aanbieders transparant alle relevante informatie zoals de bedrijfsinformatie en de financiële gegevens op het platform presenteren. Als platform verzorgen wij het investeringsproces en in veel gevallen ook de administratie gedurende de looptijd.

 

vergunningen en toezicht

DuurzaamInvesteren.nl valt door de AFM-vergunning als beleggingsonderneming onder de Wft volgens artikel 2:96 en staat onder doorlopend toezicht van de Authoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank. Dit betekent dat wij werken volgens de Wet op het Financieel Toezicht (WFT).

In onze communicatie over aanbiedingen onder de 5 miljoen zijn wij daarom verplicht een banner op te nemen van de AFM die aanduidt dat zij de individuele Informatie Memorandi niet controleren. Een aanbieding van boven de vijf miljoen vereist een prospectus die gecontroleerd wordt door de AFM. De AFM en DNB houden wel toezicht over DuurzaamInvesteren.nl.

 

DuurzaamInvesteren.nl:

  • verwerkt alleen transacties en bemiddelt niet namens propositiehouders of beleggers;
  • verschaft geen financieel advies aan beleggers;
  • is geen onderdeel van de geldstromen en houdt geen gelden onder zich;
  • biedt zelf geen proposities aan op het platform.

Lees voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Lees hier meer over de AFM vergunning.

 

de organisatie

Met DuurzaamInvesteren.nl bieden wij ruimte voor particulieren om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Tegelijkertijd bieden we de mogelijkheid om financiering op de halen voor duurzame projecten en bedrijven, zodat aan die duurzame toekomst wordt gewerkt. 

Bij DuurzaamInvesteren.nl werken momenteel 14 medewerkers en twee directieleden. 

Dennis Kromhout van der Meer

Dennis Kromhout van der Meer is CEO en heeft een achtergrond in financiele dienstverlening en telecom organisaties en heeft verschillende directiefuncties in binnen- en buitenland bekleed. Dennis is in zijn rol verantwoordelijk voor het vormgeven van de dienstverlening en de operationele kant van de organisatie.

LinkedIn Dennis

 

 

Lex Roukens

Hans van der Pouw werkte tot 2016 negentien jaar lang voor de Rabobank Groep waarvan de laatste tien jaar als financieel directeur van lokale Rabobank in de Gooi en Vechtstreek. Vanaf 2016 vervulde hij zes jaar lang de functie van interim financieel directeur in verschillende sectoren variërend van de maakindustrie, financiële dienstverlening en zorg. Daarnaast is hij betrokken bij een verzorgingstehuis als voorzitter van de Raad van Toezicht. Hans is in zijn rol verantwoordelijk voor Finance, Risk en Compliance binnen de organisatie.

LinkedIn Hans

 

Lees meer over de organisatie

Blijf op de hoogte van duurzaam nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam investeren? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.