Missie & Team

ECHT RENDEMENT. ECHT DUURZAAM.

Een combinatie van echt financieel en maatschappelijk rendement. In investering die dubbel rendeert.
Klinkt dat ideaal? Dat is precies waar DuurzaamInvesteren.nl voor staat.

Als grootste investeringsplatform voor duurzame projecten in Nederland willen wij u de mogelijkheid bieden om uw geld echt duurzaam te laten renderen. U investeert rechtstreeks in aandelen of obligaties van deze projecten en ontvangt de dividenden of rente- en aflossingsbetalingen op uw rekening. Het goede gevoel dat u duurzaam investeert is natuurlijk een hele waardevolle bonus! 

 

Hoe werkt het? (zie ook de knop rechts op deze pagina) 
Op Duurzaaminvesteren.nl vindt u beleggingsmogelijkheden (proposities) verbonden aan zonne-, wind- en waterenergieprojecten en projecten om energie te besparen. U klikt op de propositie die u aanspreekt, leest de uitgebreide informatie en beslist of en hoeveel u wilt investeren. DuurzaamInvesteren registreert uw investering geheel automatisch en online. Het te investeren bedrag stort u op de rekening van een notaris die de transactie in goede banen leidt. Slim en simpel.

 

Transparante informatievoorziening
DuurzaamInvesteren hecht aan een transparante informatievoorziening. Informatie over gefinancierde projecten, waaronder (netto) rendement, looptijd en eventuele betalingsachterstanden, is publiekelijk beschikbaar op de betreffende pagina’s van de website DuurzaamInvesteren.nl.

Sinds de lancering in medio 2014 is er via DuurzaamInvesteren.nl voor meer dan €25 miljoen aan projecten gefinancierd. Bij geen van die projecten is tot op heden sprake van een betalingsachterstand of het uitblijven van een betaling (een 'default').

DuurzaamInvesteren is geen investeringsfonds en is om die reden terughoudend met het publiceren van informatie op platformniveau. Wij willen hiermee voorkomen dat bij geïnteresseerde beleggers de perceptie ontstaat dat er sprake is van een ‘beleggingsbeleid’ waar zij aan kunnen ‘meedoen’.

 

AFM vergunning
DuurzaamInvesteren heeft een AFM vergunning als beleggingsonderneming, conform artikel 2:96 Wft, en staat onder doorlopend toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

 

Het MANAGEMENT team

  M.E. (Enrique) Aparicio Torres (CEO)
enrique@duurzaaminvesteren.nl
Bekijk het profiel op LinkedIn
     
 
  B.J.C. (Barry) Pieters (CFO)
barry@duurzaaminvesteren.nl
Bekijk het profiel op LinkedIn
     

 

 

DE WEBSITE DUURZAAMINVESTEREN.NL

DuurzaamInvesteren.nl is een online marktplaats waar enerzijds ontwikkelaars van duurzame projecten een investeringsaanbod (propositie) onder de aandacht van beleggers kunnen brengen en anderzijds beleggers hier een investering in kunnen doen. De hiervoor benodigde functionaliteit is geïntegreerd in de website.

Goed voor u om te weten is dat DuurzaamInvesteren.nl:

  • alleen transacties verwerkt en niet bemiddelt namens propositiehouders of beleggers;
  • geen financieel advies verschaft aan beleggers;
  • geen onderdeel is van de geldstromen en geen gelden onder zich houdt;
  • zelf geen proposities aanbiedt op het platform.

Meer informatie over het gebruik van de website is te vinden in de Algemene Voorwaarden.

 

Additionele informatie over DuurzaamInvesteren

DuurzaamInvesteren is een handelsnaam van Crowdinvesting B.V., een Nederlandse besloten vennootschap die is opgericht met als doel, onder andere, de in eigen beheer ontwikkelde crowdinvesting infrastructuur te exploiteren. Deze infrastructuur omvat onder meer de benodigde IT infrastructuur, juridische kennis en onderliggende bedrijfsprocessen om veilig, online transacties te effectueren.

  • Crowdinvesting B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58407529.
  • Crowdinvesting B.V. heeft een vergunning conform artikel 2:96 Wft en is opgenomen in de registers van de AFM.
  • Crowdinvesting B.V. is een initiatief van M.E. Aparicio Torres (CEO), B.J.C. Pieters (CFO), YARD ENERGY Investments B.V., Gelderborch B.V., Enviu Participations B.V. (www.enviu.org) en Triodos Investment Management.

 

Intro filmpje

Hoe werkt het?

Wilt u weten hoe investeren in duurzame energie-projecten via ons platform in zijn werk gaat? Klik dan op de onderstaande knop.

Leg het me uit

Altijd op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg ons dan op Twitter.

Nieuwsbrief Twitter

DuurzaamInvesteren
Wij zijn ook te vinden op:

DuurzaamInvesteren
Keizersgracht 321
1016 EE Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.