Prettig kennismaken

Roland Lindner

Head of Back-office

Wat vind je het leukste aan je baan?

De afwisseling in de werkzaamheden en het werken met mensen trekt mij het meest, niet van te voren weten wat de dag gaat brengen vind ik het mooiste. Natuurlijk zijn er standaardprocessen, maar er komt altijd wel iets onverwachts tussendoor.

Wat voor studie heb je gedaan?

Na een opleiding hotelmanagement ben ik doorgegaan met een studie bedrijfseconomie aan de HES in Amsterdam met een specialisatie in beleggingen. Na werkzaam te zijn geweest in diverse financiƫle functies ben ik uiteindelijk bij Duurzaam Investeren terecht gekomen.

Wat zijn je hobbies?

Sloeproeien en alles wat daarmee te maken heeft. Met ons vriendenteam doen wij door heel Nederland mee aan wedstrijden, waar voornamelijk het plezier hebben belangrijk is. Een paar jaar geleden hebben wij de organisatie van een wedstrijd in Zaandam overgenomen en werken wij ook buiten de sloep hard om er met zijn allen een nog groter spektakel van te maken.

Wat vind je het belangrijk?

Ik vind het voornamelijk van belang om bewust om te gaan met alledaagse zaken. Sommige keuzes zullen niet altijd duurzaam zijn, maar als we er bewust mee omgaan kunnen we toch al een grote stap zetten. Als iedereen iets bewuster omgaat met duurzaamheid en de planeet, dan hebben we in ieder geval nog iets om door te geven aan de volgende generaties.

Meer medewerkers

Ontmoet het hele team

Renske Compagner

Medewerker Backoffice

Lees meer

Jonathan Galenkamp

Senior Investment Analyst Duurzame Bedrijfsfinanciering

Lees meer

Henrike Slob

Marketing Specialist

Lees meer