Sander Bubberman

Prettig kennismaken

Sander Bubberman

Senior Investment Analyst

"Het leven is alleen een feestje, als je zelf elke dag een momentje pakt om het te vieren!"

Wat vind je belangrijk aan duurzaamheid? 

Het belangrijkste aan duurzaamheid is de verbroederende werking van duurzaamheid. Vrijwel iedereen in de wereld wil zijn of haar steentje op haar eigen manier bijdragen. Daarbuiten is duurzaamheid juist een aspect in het leven waar kleine uitwerkingen grote impact kunnen maken. 

Wat vind je het leukste aan je baan? 

Ik vind de dynamiek tussen aan de ene kant de investeerders, en aan de andere kant de uitgevende instelling heel leuk. Deze dynamiek moet ik als investment analyst altijd in gedachte houden bij het financieringsproces. Dit levert vaak complexe, interessante en leerzame discussies op. Ook houd ik mij bezig met een marktconform rendement presenteren en de positieve impact die we helpen maken bij het financieren van duurzame projecten. Ik mis alleen nog een office-dog!  

Wat zijn je hobbies?  

Het is niet zo CO2 bewust, maar reizen maakt mij heel gelukkig! Van het opzoeken van de Nederlandse cultuur en prachtige landschappen tot aan skiën in de Franse Alpen, van de totale cultuurshock in Zuidoost-Azië tot aan de gemoedelijkheid van landen als Jordanië of Marokko.