Welkomstactie

voor nieuwe investeerders

Welkomstaanbieding

Let op: Deze aanbieding is gesloten op 31 januari 2024, 23:59 uur. Iedereen die voor deze sluitingsdatum aan de actievoorwaarden voldoet, heeft recht op terugstorting van de betaalde transactiekosten.

Tijdelijke aanbieding voor nieuwe investeerders: DuurzaamInvesteren.nl betaalt je transactiekosten terug van je eerste investering.

Wellicht kom je al langer op ons platform, maar heb je de stap om te investeren nog niet gezet. Het kan ook zijn dat je nu voor het eerst met ons kennismaakt. In beide gevallen willen we het je makkelijker maken om de stap naar je eerste investering te zetten, daarom betalen we nu de transactiekosten aan je terug.

Waarom deze actie?

Wij geloven er in dat de duurzaamheidstransitie sneller en beter kan. Tegelijkertijd realiseren we ons ook dat dit alleen haalbaar is door samen te werken. Gelukkig wordt die duurzame toekomst steeds meer realiteit, mede dankzij innovatieve en pionierende ondernemers en initiatieven.

Daarom duurzaam investeren
Duurzame ondernemers brengen vernieuwende businessmodellen en werkwijzen met zich mee. Daarom is het financieren lastig via traditionele kanalen, zoals banken. Maar duurzame energie, biologisch geproduceerd voedsel en een circulaire industrie zijn onmisbaar voor een leefbare toekomst. Daarom vinden ondernemers steeds vaker financiering via vervangende kanalen, bijvoorbeeld via DuurzaamInvesteren.nl .

Daarom deze actie
Met een grotere investeerders community kunnen we meer duurzame ondernemers helpen. Om deze beweging te stimuleren en nog groter te maken, betalen we tijdelijk de transactiekosten voor nieuwe DuurzaamInvesteerders terug.

Word DuurzaamInvesteerder in 3 stappen

Hoe werkt het?

Wil je bijdragen aan de duurzaamheidstransitie en het verschil maken?

Voorbereiding

Bereid je voor en lees je in. Maak dan een account aan en voltooi je profiel en geef je emailvoorkeuren aan.

Selecteer

48 uur voordat een investeringsmogelijkheid opent ontvang je een investeringsalert. Onderzoek het project en bepaal of het bij jou past.

Investeer

Bepaal zelf hoeveel je wil investeren (al vanaf €250). Na succesvolle financiering ontvang je een welkomstbericht en gaan de obligatievoorwaarden van start.

Veelgestelde vragen

  • Waarom deze aanbieding? DuurzaamInvesteerders maken het verschil voor duurzame bedrijven en projecten. Omdat wij de impact van DuurzaamInvesteerders waarderen, betalen we nu tijdelijk de transactiekosten terug op je eerste investering.

  • Hoe lang loopt deze aanbieding? Deze actie was geldig t/m 31 januari 2024, 23:59 uur. Iedereen die voor deze sluitingsdatum aan de actievoorwaarden voldoet, heeft recht op terugstorting van de betaalde transactiekosten.

  • In welke projecten kan ik investeren? Je kunt zelf kiezen uit alle openstaande projecten.

  • Wanneer kom ik in aanmerking? Als je nog niet eerder een investering via ons platform hebt gedaan.

  • Hoe werkt het? Het enige wat je hoeft te doen is een investering te plaatsen met het e-mailadres waarop je onze aanbieding hebt ontvangen. De rest regelen wij.

  • Waarom moet ik eerst de transactiekosten betalen en krijg ik het daarna pas terug? Deze aanbieding is vanuit DuurzaamInvesteren.nl opgezet en niet vanuit de Uitgevende Instellingen (duurzame ondernemers) van de projecten waarin je kan investeren. Daarom betalen wij als DuurzaamInvesteren.nl de transactiekosten aan jou achteraf terug.

  • Wanneer krijg ik mijn geld terug? In de regel binnen 6 weken. Dit is waarom: Na een investering heb je (als particuliere belegger) 2 weken bedenktijd. Is een project succesvol gesloten? Dan pas gaat het project naar de notaris. Na deze fase boekt DuurzaamInvesteren.nl de transactiekosten naar jou terug. Het kan dus zijn dat je even moet wachten op het bedrag. Afhankelijk van hoe snel een project sluit is dat gemiddeld binnen 6 weken. Gedurende dit proces communiceren we over de voortgang.

  • Bij sommige projecten hoeven er geen transactiekosten te worden betaald, krijg ik dan toch iets terug? Nee. In dat geval profiteer je al van €0 transactiekosten, dus je krijgt niets terug.

  • Hoe hoog zijn mijn transactiekosten? Transactiekosten kunnen variëren per project. Stel je investeert €1000 in een project met 2% transactiekosten, dan krijg je €20 betaalde transactiekosten terug. 

  • Waarom betaal ik transactiekosten? De transactiekosten bestaan o.a. uit administratiekosten. Deze kosten nemen we tijdens de actieperiode voor eigen rekening.

In deze sectoren kan je o.a. investeren:

Via onze lopende projecten heb je direct een handig overzicht van de duurzame aanbiedingen die bijdragen aan 1 of meer van de 17 Sustainable Development Goals. Voorbeelden van sectoren waarin je kan investeren zijn:

Duurzame energie

Windmolens, zonnepanelen en waterkracht zijn bewezen bronnen voor duurzame energie. Er komen steeds meer energie-opwekkers en opslaginnovaties. Voor zowel de ontwikkeling als voor de realisatie zoeken projectontwikkelaars en ondernemers financiering.

Ontdek meer over duurzame energie

Circulaire economie

Een volledig circulaire economie in 2050 betekent dat bedrijven nu moeten investeren in manieren om grondstoffen hoogwaardig te hergebruiken. Het is belangrijk dat productieketens nieuwe, duurzame businessmodellen ontwikkelen.

Hoe werkt investeren in de Circulaire economie?

Biologische landbouw

Biologische landbouw is essentieel om de transitie te maken naar een manier van boeren die goed is voor onze grond, mens én natuur. Denk aan plantaardige voeding. Deze branche innoveert, groeit en draagt oplossingen aan voor de reductie van de CO2 footprint en stikstofuitstoot van de bio-industrie. 

Investeren in Biologische landbouw