Investeren en beleggen in duurzame energie

Investeren

Investeren en beleggen in duurzame energie

De energietransitie is in volle gang. Alternatieven op fossiele energiebronnen zoals zonne- en windenergie zijn belangrijke duurzame energiebronnen. Maar de energietransitie vraagt om meer innovaties op het gebied van duurzame energie, willen we volledig overstappen naar duurzame energiebronnen. Batterijoplossingen en off-grid solutions slaan bijvoorbeeld nieuwe duurzame energie op.

Op DuurzaamInvesteren.nl komen verschillende investeringskansen in de duurzame energiesector voorbij. Je kiest zelf in welke projecten je investeert en voor hoeveel.

Duurzame energie investeringskansen 

Investeringen in de duurzame- en groene energiesector versnellen de energietransitie. Investeren in elektrisch rijden en laadpleinen verduurzamen bijvoorbeeld het vervoer. Ook innovaties zoals hybride aggregaten, waarbij het overgrote deel van de energie van het aggregaat wordt opgewekt door zonne-energie in plaats van diesel, helpen verduurzamen. Ook zien we steeds meer energieopslag. Onder andere voor elektrische schepen die behoefte hebben aan opslag van de benodigde duurzame elektriciteit. 

Wil je een stap terug doen en meer leren over wat duurzaamheid nou eigenlijk is?

zonne-energie duurzaam energietransitie

Beleggen in duurzame en groene energie via DuurzaamInvesteren.nl 

Benieuwd of duurzame investeringen bij je passen? Op DuurzaamInvesteren.nl staat de eigen keuze centraal, je kiest zelf in welke projecten je investeert en voor hoeveel. Maak voor je investeert altijd een afweging of:  

  • je het eens bent met de gestelde voorwaarden en daaraan kunt voldoen;  

  • je het te investeren bedrag kunt missen gedurende de looptijd;  

  • de rente en andere factoren, zoals de risico’s en senioriteit van de lening passen bij jouw situatie.

Bekijk duurzame en groene energieprojecten 

Op DuurzaamInvesteren.nl staan tientallen aanbiedingen op het gebied van duurzame energie en energieopslag. Ook voor aanbiedingen op het gebied van zonne-, windenergie en andere duurzame sectoren bieden wij een platform. Bekijk onze projectpagina om te ontdekken waarin je kunt investeren.