DUURZAAMINVESTEREN.NL

DUURZAAMINVESTEREN.NL

 

Maak een bewuste keuze

Investeer in een duurzame toekomst

 


Hoe werkt investeren

 

Financiering ophalen?

Financiering ophalen?

 

Zet DuurzaamInvesteren.nl in om financiering op te halen voor uw duurzame project of duurzame groeiambities.

 

LEES MEER

 

Openstaande Projecten

Lens Inkoop B.V. - Werkvoorraad Zonnestroomsystemen Ronde 1

Lens Inkoop B.V. biedt u de mogelijkheid om te investeren in een 5,5% senior obligatielening met een looptijd van 4 jaar waarmee werkkapitaal wordt gefinancierd.


De obligatielening wordt gebruikt voor het aankopen van (componenten van) zonnestroomsystemen waaronder zonnepanelen, omvormers, dak montage materiaal, productiemeters en overige hardware en arbeid om de zonnestroomsystemen te installeren.


Lens Holding B.V., de moedermaatschappij van de afnemende klant van de werkvoorraad (Lens B.V.), geeft een onvoorwaardelijke garantie voor de rente- en aflossingsverplichtingen van de uitgevende instelling aan de obligatiehouders.
Geboden rente 5,50%
Financieringsbedrag € 988.000
26%
Meer details

PowerField - Acquisitie Zonneperceel

PowerField biedt u de mogelijkheid om te investeren in een 6,0% senior obligatielening met een looptijd van 3 jaar.

De obligatielening is verbonden aan de acquisitie van een tweetal percelen. Deze percelen worden vervolgens vergoed uit opstalaktes binnen de Zonneperceel groep aan Zonnepark Hollandscheveld B.V. die op haar beurt de percelen aanwend voor de exploitatie van zonnestroom-systemen. De SDE-subsidie, ter waarde van 48 MW, voor de ca. 48 hectare is reeds verkregen in het eerste halfjaar van 2022.

De getaxeerde waarde van de percelen inclusief opstalaktes is ca. €6.600.000, met een getaxeerde grondwaarde van ca. €4.130.000 (waar het eerste hypotheekrecht op gevestigd is).
Geboden rente 6,00%
Financieringsbedrag € 4.200.000
55%
Meer details

Green Energy Ghana B.V. - Afvalwaterzuiveringsinstallatie en compostinstallatie

Investeer nu, ontvang 8,0% rente en draag bij aan een beter, schoner en duurzamer Ghana!


Green Energy Ghana B.V. biedt u de mogelijkheid om te investeren in een senior obligatielening met een looptijd van 4,5 jaar (18 kwartalen).De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft bijna €5 miljoen subsidie beschikbaar gesteld dat al reeds is geïnvesteerd. Daarnaast geeft één van de aandeelhouders een onvoorwaardelijke garantie af t.b.v. de obligatielening.
Geboden rente 8,00%
Financieringsbedrag € 3.850.000
66%
Meer details

Recent Gesloten Projecten

Blijf op de hoogte van investeringskansen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwe aanbiedingen op onze site?

U blijft op de hoogte van nieuwe investeringskansen door te registreren op DuurzaamInvesteren.nl. Vink aan dat u op de hoogte wil blijven van nieuwe investeringskansen, u ontvangt dan onze aankondigingsmail.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op ons platform en op het gebied van duurzaamheid door aan te vinken dat u onze nieuwsbrief wil ontvangen.

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.