Actievoorwaarden

Wij betalen je transactiekosten terug

Actievoorwaarden

In de periode 5 juli t/m 30 september 2023 betaalt DuurzaamInvesteren.nl voor nieuwe DuurzaamInvesteerders eenmalig de transactiekosten terug.

Dit aanbod geldt ook voor bestaande investeerders die in de afgelopen 12 maanden geen investering hebben gedaan.

 • De actieperiode start op woensdag 5 juli en loopt t/m woensdag 16 augustus 2023.

 • Wegens succes is de actieperiode verlengd t/m zaterdag 30 september.

 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe investeerders én voor bestaande investeerders die in de laatste 12 maanden (365 dagen) geen investering hebben gedaan.

 • Gedurende de actieperiode krijgen nieuwe investeerders en/of bestaande investeerders waarbij hun laatste investering langer dan 12 maanden voor startdatum van de actie is geweest en die uiterlijk 16 augustus hebben geïnvesteerd de gemaakte transactiekosten op hun eerste investering eenmalig terug.

 • De actie is eenmalig van toepassing op Natuurlijke Personen of als deze als rechtsgeldig vertegenwoordiger van een Rechtspersoon hebben geïnvesteerd.

 • De transactiekosten verschillen per project en worden bij ieder project beschreven.

 • De door jou gemaakte transactiekosten worden teruggestort op dezelfde bankrekening waarvan je hebt geïnvesteerd en pas nadat het investeringsbedrag inclusief transactiekosten is voldaan. De terugbetaling volgt binnen 6 weken na succesvolle sluiting van het project waarin je hebt geïnvesteerd.

 • Op iedere investering zijn de voorwaarden van de betreffende investeringsovereenkomst van toepassing.

Aanvaarding actievoorwaarden

 • Door deelname aan de actie accepteert de deelnemer automatisch de actievoorwaarden. DuurzaamInvesteren.nl mag de actie voortijdig beëindigen, verlengen of de actievoorwaarden wijzigen. Eventuele wijzigingen communiceert DuurzaamInvesteren.nl via de actiepagina op www.duurzaaminvesteren.nl/aanbieding.

Deelname

 • Deelname aan de actie staat open voor iedereen die t/m 30 september 2023 voor het eerst investeert in een openstaand project op DuurzaamInvesteren.nl en voor bestaande investeerders die in de afgelopen 12 maanden (365 dagen) niet hebben geïnvesteerd in een van de projecten aangeboden op DuurzaamInvesteren.nl. Op Investeerders, die voor de startdatum van de actie (start- en peildatum 5 juli) in reeds openstaande projecten hebben geïnvesteerd, is deze aanbieding ook van toepassing. Dit betreft de projecten van: LeaseGemak en MisterGreen serie 16. Op de projecten Zonnepark Echteld, Zonnepark Schiebroek en Celsias tranche 1 zijn geen transactiekosten van toepassing.

  Mocht je op basis van de actievoorwaarden in aanmerking komen voor deelname, dan krijg je binnen twee weken apart bericht per mail.

Vragen?

Neem contact op met ons supportteam