Wegens succes verlengd: wij betalen je transactiekosten terug

Wegens succes verlengd

Wij betalen je transactiekosten terug

Wegens succes is de aanbieding verlengd! In de periode van 5 juli t/m 30 september (voorheen t/m 16 augustus) betaalt DuurzaamInvesteren.nl voor nieuwe DuurzaamInvesteerders eenmalig de transactiekosten terug.

Dit aanbod geldt ook voor bestaande investeerders die de afgelopen 12 maanden geen investering hebben gedaan.

Nieuwe investeerders

Nog niet eerder bij DuurzaamInvesteren.nl geïnvesteerd.

Bestaande investeerders

Minstens 12 maanden geleden voor het laatst bij DuurzaamInvesteren.nl geïnvesteerd.

Actieperiode t/m 30 sept.

Maak je (eerste) investering uiterlijk 30 september 2023.

Investeer vanaf €250

Investeren kan meestal al vanaf €250.

Een duurzame economie begint bij jezelf

Die duurzame toekomst, wordt steeds meer realiteit. Op DuurzaamInvesteren.nl investeren beleggers – wij noemen ze DuurzaamInvesteerders – in duurzame projecten en bedrijven.

Daarom duurzaam investeren

Duurzame ondernemers brengen vernieuwende businessmodellen en werkwijzen met zich mee. Daarom is het financieren van bijvoorbeeld de werkvoorraad of de groei van de organisatie lastig via traditionele kanalen. Maar duurzame energie, biologisch geproduceerd voedsel en duurzame producten zijn onmisbaar voor een leefbare toekomst. Daarom vinden ondernemers steeds vaker financiering via vervangende kanalen, bijvoorbeeld via DuurzaamInvesteren.nl.

Daarom deze actie
Met een grotere investeerders community kunnen we meer projecten aanbieden en duurzame ondernemers helpen. Om deze beweging te stimuleren en nog groter te maken, betalen we tijdelijk de transactiekosten voor (nieuwe) DuurzaamInvesteerders terug.

Kies zelf waarin je investeert.

Op ons platform kiezen DuurzaamInvesteerders zelf in welk project zij willen investeren en voor hoeveel. Het werkt eenvoudig:

1. Maak een account aan (en ontvang investeringsalerts)

Word Duurzaam Investeerder en maak een account aan

2. Bepaal zelf in welk project je wil investeren en voor hoeveel

3. Schrijf je in via de website en voltooi je investering

Ook DuurzaamInvesteerder worden?

Profiteer snel & eenvoudig van deze actie

Maak gratis jouw profiel aan

Veelgestelde vragen

  • Waarom deze aanbieding? DuurzaamInvesteerders maken het verschil voor duurzame bedrijven en projecten. Omdat wij de impact van DuurzaamInvesteerders waarderen, betalen we nu tijdelijk de transactiekosten terug op de eerste investering door nieuwe investeerders.

  • Hoe lang loopt deze aanbieding? De actieperiode loopt van 5 juli t/m 16 augustus 2023. Wegens succes is de actieperiode verlengd t/m 30 september 2023.

  • In welke projecten kan ik investeren? Gedurende de actieperiode kun je zelf kiezen uit alle openstaande projecten.

  • Wanneer kom ik in aanmerking? Je bent een nieuwe investeerder, óf je hebt 12 maanden (365 dagen) of langer geen investering gedaan via DuurzaamInvesteren.nl.

  • Hoe werkt het? Maak een account aan, bereid je voor op investeren en kies in welk project jij wilt investeren en voor welk bedrag. Duurzaaminvesteren.nl crediteert de transactiekosten als je voldoet aan de actievoorwaarden.

  • Hoe ziet de tijdlijn eruit? Je investeert binnen de actieperiode. Na een investering heb je (als particuliere belegger) 2 weken bedenktijd. Hierna gaat het project naar de notaris. Na deze fase boekt DuurzaamInvesteren.nl de transactiekosten naar jou terug. Het kan dus zijn dat je even moet wachten op het bedrag. Afhankelijk van hoe snel een project sluit is dat gemiddeld binnen 6 weken. Gedurende dit proces communiceren we over de voortgang.

  • Waarom moet ik eerst de transactiekosten betalen en krijg ik het daarna pas terug? Deze aanbieding is vanuit DuurzaamInvesteren.nl opgezet en niet vanuit de Uitgevende Instellingen van de projecten waarin je kan investeren. Daarom betalen wij als DuurzaamInvesteren.nl de transactiekosten aan jou achteraf terug.

  • Bij sommige projecten hoeven er geen transactiekosten te worden betaald, krijg ik dan toch iets terug? Nee. In dat geval profiteer je al van €0 transactiekosten, dus je krijgt niets terug.

  • Ik had al geinvesteerd in een openstaand project voor de startdatum van de actie, kom ik ook in aanmerking? Op Investeerders, die voldoen aan de actievoorwaarden en die al voor de startdatum van de actie (start- en peildatum 5 juli) in reeds openstaande projecten hebben geïnvesteerd, is deze aanbieding ook van toepassing. Dit betreft de projecten van: LeaseGemak en MisterGreen serie 16. Op de projecten Zonnepark Echteld, Zonnepark Schiebroek en Celsias tranche 1 zijn geen transactiekosten van toepassing.

  • Waarom kan ik als bestaande investeerder en recent nog geïnvesteerd geen gebruik maken van deze aanbieding? Deze aanbieding is gericht op werving van nieuwe investeerders. Met een grotere community kunnen we meer projecten aanbieden en duurzame ondernemers helpen. Dat betekent meer investeringskansen en meer duurzame groei. Uiteraard waarderen we ook alle huidige investeerders. Hou onze website (en je mailbox) in de gaten voor toekomstige acties.