Investeren in duurzame energie

Heeft u interesse in het investeren en beleggen in duurzame en groene energie?

De energietransitie is in volle gang. Naast zonne- en windenergie maken aanbieders die batterijoplossingen of off-grid solutions bieden deze transitie mogelijk. Via DuurzaamInvesteren.nl plaatsen duurzame ondernemers aanbiedingen, ook op het gebied van duurzame energie en energieopslag. Als DuurzaamInvesteerder kiest u zelf in welke duurzame energieprojecten en bedrijven u wilt investeren en voor hoeveel. Blijf op de hoogte van investeringskansen door te registreren op ons platform.

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

 

Duurzame energie investeringskansen

Op DuurzaamInvesteren.nl komen regelmatig investeringskansen voorbij die de overstap naar duurzame- en groene energie mogelijk maken. Investeren in elektrisch rijden en laadpleinen verduurzamen bijvoorbeeld het vervoer. Ook innovaties zoals hybride aggregaten, waarbij het overgrote deel van de energie van de aggregaat wordt opgewekt door zonne-energie in plaats van diesel, helpen verduurzamen. Ook zien we steeds meer projecten in de energieopslag. Onder andere voor elektrische schepen die behoefte hebben aan opslag van de benodigde duurzame elektriciteit. Al deze projecten spelen een belangrijke rol in de transitie naar volledig duurzame hernieuwbare energie.

 

Beleggen in duurzame en groene energie (opslag) via DuurzaamInvesteren.nl

Bij DuurzaamInvesteren.nl staat de eigen keuze centraal. Ondernemers kiezen zelf de voorwaarden van hun aanbieding en DuurzaamInvesteerders maken een eigen afweging waarin ze beleggen. Investeren op DuurzaamInvesteren.nl gaat in vier stappen:

  • Bekijk de aanbieding en neem het prospectus en/of het informatiememorandum door, beoordeel de risico's en maak een eigen afweging;
  • DuurzaamInvesteerders ontvangen 48 uur van tevoren deze informatie per mail;
  • Bepaal zelf welk bedrag u wilt investeren. Nog geen account? Registreren kan via de link rechtsboven aan de pagina;
  • Accepteer de voorwaarden en doorloop de passendheidstoets;
  • Kies de betaalmogelijkheid en rond de betaling af.

De passendheidstoets helpt met het bepalen of een investeringsaanbod geschikt is. Lees hier meer informatie over de passendheidstoets en investeren via DuurzaamInvesteren.nl.

 

Bekijk de duurzame en groene energieprojecten

Op DuurzaamInvesteren.nl staan tientallen aanbiedingen op het gebied van duurzame hernieuwbare energie en energieopslag. Ook voor aanbiedingen op het gebied van windenergie en andere sectoren bieden wij een platform. Bekijk eens onze projectpagina. 

BEKIJK ALLE PROJECTEN

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.