Whitepaper Financieren van de circulaire transitie

Terug naar overzicht

Nederland wil in 2050 naar een volledige circulaire economie. Om daar te komen moeten we nog veel stappen zetten. Voor bedrijven is het een grote uitdaging om de circulaire transitie te maken. Hiervoor dienen bedrijven actief op zoek te gaan naar samenwerking met hun partners binnen de keten. Bedrijven stappen bij de circulaire transitie regelmatig over naar andere business- en verdienmodellen. Dit brengt financiële uitdagingen met zich mee.

DuurzaamInvesteren.nl ziet steeds meer circulaire financieringsvragen. We verwachten dat er aankomende jaren nog veel meer bedrijven de circulaire transitie gaan maken en daar financiering voor nodig hebben.

Onderwerpen whitepaper
In dit whitepaper benoemen we op hoofdlijnen wat er komt kijken bij de circulaire transitie en benoemen we de stappen die een circulaire transitie financierbaar maken. Hier lichten we ook toe welke rol DuurzaamInvesteren.nl kan spelen.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Registreer dan op ons platform.

REGISTREREN

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.