DuurzaamInvesteren.nl Organiseert Netwerkevenement Speciaal voor Vrouwen

Nieuws

DuurzaamInvesteren.nl Organiseert Netwerkevenement Speciaal voor Vrouwen

Update: het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Je kunt je helaas niet meer aanmelden

Het vrouwenbrein is anders, dat zal geen verrassing zijn. Heeft dit ook invloed op de keuzes die we maken bij het investeren? En welke invloed heeft dit op onze duurzame investeringen? Psychiater en schrijver Iris Sommer legt de evolutie van het vrouwenbrein uit en welke invloed dit heeft op ons dagelijks handelen. Het netwerkevenement – speciaal voor vrouwelijke investeerders –  vindt plaats op woensdag 30 maart bij Instock Amsterdam.

Publicatiedatum: 1 March, 2022

Vrouwelijke investeerders

Uit onderzoek onder onze investeerders bleek dat vrouwen minder vaak investeren dan mannen. Daarom organiseren wij een netwerkevenement speciaal voor onze vrouwelijke investeerders. Iris Sommer is naast psychiater en auteur van de bestseller 'Het Vrouwenbrein’ ook te zien bij het programma ‘Een goed stel hersens’ op RTL 4. Kortom, de juiste persoon om ons te inspireren en te informeren.

Circulaire economie

De locatie van dit netwerkevenement Instock Amsterdam is ook geen toeval. Dit circulaire restaurant zet voedselverspilling op de kaart. Instock kookt met ingrediënten die anders verspild zouden worden. Instock is een initiatief van vier Albert Heijn medewerkers die zagen hoeveel voedsel verspild werd. Albert Heijn heeft hen de eerste vier jaar ondersteund, inmiddels zijn zij financieel zelfstandig

Praktische informatie

Datum: Woensdag 30 maart 2022
Tijdstip: 16:00 - 19:00
Locatie: Instock Amsterdam (Oost)
Adres: Czaar Peterstraat 21, 1018NW, Amsterdam
Spreker: Iris Sommer
contact: communicatie@duurzaaminvesteren.nl 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per kwartaal nieuwsupdates over investeren via DuurzaamInvesteren.nl