Contactgegevens voor ondernemers

Voor ondernemers

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag over financiering ophalen of de dienstverlening van DuurzaamInvesteren.nl? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor investeerders

Op zoek naar financiering?

Jonathan Galenkamp

Senior Investment Analyst Duurzame Bedrijfsfinanciering

Let op: Financiering ophalen via DuurzaamInvesteren.nl is niet geschikt voor startups.

Vind snel antwoord op je vraag

Veelgestelde vragen voor ondernemers

De voorbereidende fase is afhankelijk van de beschikbaarheid van informatie en de snelheid van de reacties op vragen. De aankondigingsfase is altijd 48 uur. Daarna hangt het af van de snelheid van investeren tot de gestelde eindtermijn van de financieringsvraag. Investeerders hebben een bedenktermijn van 2 weken. Daarna gaat de obligatielening naar de notaris die de gelden uitbetaalt aan de Uitgevende Instelling. Dit proces kan een week duren. Houd rekening met een periode van in ieder geval 3 maanden.

  1. Voorbereidingsfase – de financieringsbehoefte in kaart brengen, informatie transparant aanbieden, financiële modellen nalopen, financierngsvraag vaststellen, opstellen informatiememorandum

  2. Aankondigingsfase – investmentalert naar DuurzaamInvesteerders, 48 uur voorbereidingstijd op investeringsmogelijkheid

  3. Financiering ophalen – DuurzaamInvesteerders kiezen zelf in welke projecten zij investeren en voor welk bedrag

  4. Succesvol sluiten/ minimum bereikt en afsluiten financieringsronde – bedenktermijn van twee weken van de laatste investeerder gaat in.

  5. Controle door notaris en uitbetalen gelden

  6. Ingangsdatum en looptijd – rente en aflossingen, updates versturen aan DuurzaamInvesteerders over het project

  7. Einde looptijd

Dat kan, we werken samen met diverse intermediairs. Voorwaarde is dat de financieringsvraag ten goede komt aan groei van duurzame bedrijven of duurzame projecten, die aan minimaal één van de Sustainable Development Goals bijdragen.

Ga naar Contact en vul het formulier in. Jouw klacht wordt opgenomen in het klachtenregister. De klacht wordt behandeld en wij nemen contact met jou op. Geef in het formulier zowel je telefoonnummer en emailadres zodat we je goed te woord kunnen staan. Goed om te weten: DuurzaamInvesteren.nl is via Crowdinvesting B.V. aangesloten bij het Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening). Indien we er samen niet uitkomen kan je het Kifid inschakelen.

Overige contactgegevens

Strawinskylaan 1755

1077 XX Amsterdam

+31 88 4321 543

(werkdagen 8:30 - 17:30)

KvK-nummer

58407529

BTW-nummer

NL8530.26.919.B01