Innax SPV 2 B.V.
Innax SPV 2 B.V.

Innax SPV 2 B.V.

Portefeuille Energiemeters

INNAX SPV 2 B.V. biedt je de mogelijkheid om te investeren in een 5,00% senior obligatielening met een looptijd van 6 jaar ter financiering van overname en exploitatie van de portefeuille energiemeters (170 operationele energiemeters en bijbehorende huur- en meetdienstovereenkomsten)

Totaal geïnvesteerd

€240.000

100%
Voortgang minimaal bedrag
€240.000
100%
Voortgang streefbedrag
€240.000
Rentevergoeding op jaarbasis
5,00%
Looptijd
72 maanden
Type financieel product
Senior obligatielening
Status
Project afgelost
Inschrijving start op
donderdag 8 juni 2017 om 10:00
Inschrijving sloot op
dinsdag 27 juni 2017 om 11:11
Innax SPV 2 B.V.
Innax SPV 2 B.V.

Financiering van overname en exploitatie van de portefeuille energiemeters (170 operationele energiemeters en bijbehorende huur- en meetdienstovereenkomsten)


Adres

Industrielaan 34
3903AD Veenendaal

Over dit project

Dit project is geheel afgelost
De beoogde €240.000 voor de aankoop en exploitatie van 170 operationele energiemeters is succesvol gefinancierd. DuurzaamInvesteren.nl feliciteert investeerders en de aanbieder INNAX SPV 1 B.V. met dit resultaat.

 Beschrijving van het project
INNAX SPV 2 B.V. geeft een senior obligatielening uit gedekt door de inkomsten uit de exploitatie van de bij bedrijven en instellingen geplaatste portefeuille energiemeters. Grote klanten van INNAX zijn onder andere ABN, Ahold, Jumbo, KPN en Lidl.

Duurzaamheid

Ruim 70% procent van alle energie die in Nederland wordt verbruikt, wordt geconsumeerd door groot- en klein zakelijke verbruikers. Zij hebben behoefte aan inzicht in hun energieverbruik, alsook mogelijkheden om energie te besparen. INNAX, het grootste onafhankelijke gecertificeerde meetbedrijf in Nederland, heeft voor dit marktsegment een unieke propositie en werkwijze ontwikkeld, waarbij meten de basis is voor energie- en kostenbesparing.

Terug naar boven

Risicofactoren

Aan een investering zijn altijd risico's verbonden. Indien één of meerdere risico's zich voordoen kan dit een negatief effect hebben op de waarde van je belegging ten gevolge waarvan je jouw inleg gedeeltelijk of zelfs geheel kunt verliezen.

Onderstaand vindt je enkele van de belangrijkste risico's die zich voor kunnen doen:

  • Risico van wanbetaling door klanten van de uitgevende instelling;
  • Risico's verbonden aan de obligatielening, waaronder de beperkte verhandelbaarheid van de obligaties;
  • Overige risico's, waaronder wetswijzigingen of onverwachte calamiteiten.

Meer informatie over de risico's vindt je in het informatiememorandum van de aanbieder.

Terug naar boven

Inschrijven

Belangrijke informatie voor geïnteresseerden

  • Investeer pas als je goed begrijpt wat wordt aangeboden;
  • Spreid je investeringen om risico's te beheersen;
  • Investeer nooit geld wat je niet kunt missen. *

* Het Nibud adviseert een financiële buffer aan te houden. Kijk op nibud.nl voor meer informatie.

DuurzaamInvesteren geeft geen advies of oordeel over de proposities op het platform. De aanbieder van de propositie is te allen tijde verantwoordelijk voor de door hem aangeboden propositie en voor de naleving van uit de obligatieovereenkomst voortvloeiende afspraken met investeerders.

Terug naar boven

Vrijstelling van de prospectusplicht

DuurzaamInvesteren heeft een AFM-vergunning, waarom dan toch de AFM-melding bovenaan de pagina? Zo is de wet in Nederland. De uitgevende instelling verklaart dat de totale waarde van aanbiedingen in de afgelopen 12 maanden met inbegrip van onderhavige aanbieding, met een maximale omvang van €240.000 lager is dan €5.000.000 en derhalve dat de uitgevende instelling met betrekking tot de uitgifte van deze obligatielening vrijgesteld is van de plicht om een AFM goedgekeurd prospectus te publiceren. Dit dient dan wel vermeld te worden met de mededeling bovenaan de pagina.

Daarnaast dient de uitgevende instelling de aanbieding bij de AFM te registeren en een door de AFM voorgeschreven ‘informatiedocument’ te publiceren. Hierbij verklaart de uitgevende instelling dat zij hieraan zal voldoen voordat de inschrijvingsperiode aanvangt. Het betreffende ‘AFM-informatiedocument’ is beschikbaar onderaan deze propositie pagina.
Terug naar boven

© Copyright 2017 Innax SPV 2 B.V., de uitgevende instelling van de senior obligatielening