Duurzaam vervoer levert investeringskansen op

Investeren

Duurzaam vervoer levert investeringskansen op

Auto's en andere brandstof gedreven vervoersmiddelen stoten CO2 en andere broeikasgassen uit. Het vervoer in Nederland neemt toe, dus ondanks dat auto's steeds zuiniger worden groeit de uitstoot van CO2 uitstoot in deze categorie. Er bestaan duurzamere oplossingen, zoals elektrisch rijden, reizen met openbaar vervoer en (elektrisch) fietsen. En er komen steeds meer duurzame innovaties bij.

Hiervoor zoeken ondernemers regelmatig financiering en dat zijn weer kansen voor jou om te investeren. Op DuurzaamInvesteren.nl vind je regelmatig aanbiedingen om in te investeren. 

Ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden  

In 2020 was vervoer over land, goed voor 3,5 procent van de totale CO2-uitstoot door de Nederlandse economie (CBS) en doordat er steeds meer wegbewegingen zijn, neemt deze uitstoot toe. Bij elke liter benzine komt 2269 gram CO2 vrij. Een liter diesel staat garant voor 2606 gram en LPG voor 1610 gram (ANWB). Er zijn veel duurzame alternatieven, maar die zijn niet altijd even bereikbaar voor de consument.

Verschillende aanbiedingen op DuurzaamInvesteren.nl richten zich op het bereikbaar maken van elektrisch vervoer. Dat doen zij onder andere met: 

  1. Leaseconstructies voor elektrische auto's 

  2. Leaseconstructies voor elektrische fietsen 

  3. Ontwikkelen van een infrastructuur van laadpalen 

elektrisch rijden vervoer e-mobility

Investeren in duurzaam vervoer via DuurzaamInvesteren.nl  

Op DuurzaamInvesteren.nl plaatsen aanbieders hun financieringsbehoefte met uitgebreide documentatie over de bedrijfsresultaten, ambities en financiële positie. Ook beschrijft de aanbieder tegen welke voorwaarden zij het aanbod doen, deze vind je in het informatiememorandum. Als geregistreerde gebruiker krijg je 48 uur voordat er een nieuwe propositie live gaat, per mail een investeringsalert met toegang tot de documentatie. Vervolgens bepaal je zelf of je in een aanbod investeert en voor welk bedrag.

DuurzaamInvesteren.nl verzorgt het investeringsproces en in veel gevallen de administratie gedurende de looptijd van de investering.

Ook op de hoogte blijven van investeringsmogelijkheden in duurzame mobiliteit en andere duurzame aanbiedingen? Maak een profiel aan via onderstaande button. Een gebruikersprofiel maken op DuurzaamInvesteren.nl is altijd kosteloos.