In februari vieren we ons 10-jarig jubileum

Wie jarig is trakteert

Om ons 10-jarig bestaan te vieren betaal je in februari géén transactiekosten op je investering. 

Sinds onze oprichting heeft onze investeerderscommunity al meer dan 300 miljoen geïnvesteerd om de duurzaamheidstransitie mede-mogelijk te maken. Dit is een enorm bedrag waar we trots op zijn. Daarom geven we graag wat terug.

Waarom deze actie?

DuurzaamInvesteren.nl is in 2013 opgericht om de versnelling van de duurzaamheidstransitie te faciliteren. De afgelopen jaren hebben we dankzij onze DuurzaamInvesteerders en ondernemers met innovatieve initiatieven al meer dan 300 miljoen euro opgehaald om deze transitie mogelijk te maken.

Inmiddels bestaat ons platform 10 jaar. Het is tijd om wat terug te geven. Daarom betaal je in de maand februari géén transactiekosten op je investering(en). Ons cadeau aan jou.

Zo maken we samen die duurzame toekomst steeds meer realiteit.

Daarom duurzaam investeren
Duurzame ondernemers brengen vernieuwende businessmodellen en werkwijzen met zich mee. Dat maakt financieren lastig via traditionele kanalen, zoals banken. Maar duurzame energie, biologisch geproduceerd voedsel en een circulaire industrie zijn onmisbaar voor een leefbare toekomst. Daarom vinden ondernemers steeds vaker financiering via vervangende kanalen, bijvoorbeeld via platformen als DuurzaamInvesteren.nl.

Daarom deze actie
Met een grotere en actieve investeerders community kunnen we meer duurzame ondernemers helpen en de wereld samen mooier blijven maken. Om deze beweging te stimuleren en te laten groeien, betalen DuurzaamInvesteerders in de maand februari géén transactiekosten op hun investering(en).

Veelgestelde vragen

  • Waarom deze aanbieding? Wie jarig is trakteert! Om ons 10-jarig jubileum te vieren, rekenen we in februari geen transactiekosten.

  • Hoe lang loopt deze aanbieding? De aanbieding is geldig in de maand februari 2024.

  • In welke projecten kan ik investeren? Je kunt zelf kiezen uit al onze openstaande projecten.

  • Voor wie geldt deze aanbieding? Voor iedereen die investeert in de maand februari 2024.

  • Hoe werkt het? Het enige wat je hoeft te doen is een investering te plaatsen! Dan hangen wij de slingers op.

  • Hoe vaak mag ik investeren? Hoe vaak jij wilt! De aanbieding is geldig op iedere investering in februari. Of je nou 1 of 10 keer investeert.

  • Bij sommige projecten hoeven er geen transactiekosten te worden betaald, krijg ik dan een andere aanbieding? Nee. In dat geval profiteer je al van € 0 transactiekosten.

  • Hoe hoog zijn de transactiekosten? Transactiekosten kunnen variëren per project. Het percentage te betalen transactiekosten varieert van 0,60% tot 2,50% van het door jou totaal geïnvesteerde bedrag. Stel, je investeert € 1.000 in een project met 2,00%, dan betaal je € 20 aan transactiekosten.

  • Waarom betaal ik transactiekosten? De transactiekosten bestaan o.a. uit administratiekosten. Deze kosten nemen we tijdens de actieperiode voor eigen rekening.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via support@duurzaaminvesteren.nl.

Zo werkt investeren op DuurzaamInvesteren.nl

Hoe werkt het?

Draag je ook bij aan het versnellen van de duurzaamheidstransitie? Investeer in slechts 5 stappen:

Stap 1:

Lees goed alle voorwaarden en beoordeel of investeren via ons platform bij je past

Stap 2:

Ben je al DuurzaamInvesteerder? Log dan in. Nog geen investeerder? Maak een profiel aan. Volgens de wet- en regelgeving heb je een volledig ingevuld profiel nodig om te kunnen investeren en dien je elke twee jaar een Passendheidstoets te doen

Stap 3:

Bekijk onze openstaande projecten. Kies in wat voor soort projecten je wilt investeren, voor welk bedrag en tegen welke voorwaarden. Op DuurzaamInvesteren.nl bepaal je zelf in welke duurzame projecten je investeert en voor welk bedrag. Vaak kan dit al vanaf €250

Stap 4:

Selecteer het gewenste project en schrijf je in. Hierna geldt een betaaltermijn van 7 dagen. Je wettelijke bedenktermijn verschilt van 4 of 14 dagen, afhankelijk of een project onder de ECSPR- of MiFID-vergunning valt. Op de projectdetailpagina's staat beschreven welke bedenktermijn er gehanteerd wordt

Stap 5:

Ontvang rente en aflossing en maak de wereld een beetje groener

In deze duurzame sectoren kan je investeren:

Via onze openstaande projecten heb je direct een handig overzicht van de duurzame aanbiedingen die bijdragen aan 1 of meer van de 17 Sustainable Development Goals. Voorbeelden van sectoren waarin je kan investeren zijn:

Schone energie

Windmolens, zonnepanelen en waterkracht zijn bewezen bronnen voor schone energie. Er komen steeds meer energie-opwekkers en opslaginnovaties. Voor zowel de ontwikkeling als voor de realisatie zoeken projectontwikkelaars en ondernemers financiering.

Lees meer

Circulaire economie

Een volledig circulaire economie in 2050 betekent dat bedrijven nu moeten investeren in manieren om grondstoffen hoogwaardig te hergebruiken. Het is belangrijk dat productieketens nieuwe, duurzame businessmodellen ontwikkelen.

Lees meer

Food

Denk aan plantaardige voedselalternatieven, biologische landbouw en schoon drinkwater. Deze branches innoveren, en dragen oplossingen aan voor de reductie van de CO2 footprint en bijvoorbeeld stikstofuitstoot van de bio-industrie. 

Lees meer

Natuur

De natuur is belangrijk voor ons voedsel, maar ook de producten waar hout of textiel in is verwerkt. Door de groeiende wereldbevolking zijn in een behoorlijk tempo veel van deze natuurlijke grondstoffen uitgeput.

Lees meer

Klaar om duurzaam te investeren?

Vier ons jubileum met ons mee

Bekijk openstaande projecten