Samen voor Grond

Door te investeren in obligaties draag je bij aan een natuurvriendelijke, sociale voedselproductie en geniet je daarnaast ook van een financieel rendement. Stichting BD Grondbeheer is één van de initiatiefnemers van Aardpeer, een beweging die wil zorgen dat boeren een natuurvriendelijk bedrijf kunnen opbouwen. 
Met de obligatielening wil de stichting landbouw gronden aankopen en beschikbaar stellen aan boeren die volgens de missie en visie van Aardpeer opereren: natuurgedreven, sociaal verbonden en economisch gedragen.  

Het doel is om voor maximaal 15 miljoen euro ‘Samen voor Grond’ obligaties uit te geven. Met de opbrengst worden recente aankopen geherfinancierd en worden nieuwe gronden aangekocht.

 

Hoe werkt het?

Hieronder tref je links naar de projectpagina's van twee verschillende series obligaties:

  • Obligaties serie A - Nominale waarde €500, looptijd 5 jaar, met een jaarlijkse rente van 0,7%;
  • Obligaties serie B - Nominale waarde €500, looptijd 10 jaar, met een jaarlijkse rente van 1,2%.

Door op de link te klikken word je doorgeleid naar de projectpagina van de betreffende serie. Daar vind je de volledige informatie over de betreffende aanbieding, waaronder het prospectus. Tevens kun je via die projectpagina inschrijven op de betreffende serie.

 

Obligaties serie A  -  5 jaar

Obligaties serie B  -  10 jaar

 

Inschrijving

Om in te schrijven op een project op DuurzaamInvesteren.nl dient u een gebruikersaccount te hebben. Indien u nog geen gebruikersaccount heeft kunt u op ‘Registreren’ klikken rechtsboven in uw scherm. Hier treft u het registratie formulier.

Nadat u het registratie formulier heeft ingevuld en ingediend, ontvangt u een e-mail met een verificatie link. Ter bevestiging van uw registratie dient u op deze link te klikken.

Wanneer u op deze link klinkt, en bij de eerste keer inloggen, zal er een pagina openen met daarin de zogeheten Passendheidstoets. Aan de hand van de door u ingevulde antwoorden toetst DuurzaamInvesteren of uw begrip van haar dienstverlening overeenkomt met haar daadwerkelijke dienstverlening. Meer informatie over de passendheidstoets vindt u op de pagina ‘Toelichting Passendheidstoets’.

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.