Onze partners

DuurzaamInvesteren.nl werkt samen met een aantal strategische partners. Iedere partner draagt op zijn eigen manier bij aan ons platform en gezamenlijk stellen ze ons in staat om ons platform en onze dienstverlening op een professionele en toegankelijke manier vorm te geven. Wij stellen ze hieronder aan u voor.

 

 

YARD Energy

 

YARD ENERGY is één van de grootste private ontwikkelaars en investeerders in windenergie in Nederland en heeft meer dan 400 MW aan wind-op-land projecten gerealiseerd in Nederland, Finland en Polen. Naast haar eigen gerealiseerde projecten, investeert YARD ENERGY strategisch in bedrijven en projecten met een focus op de energietransitie. Inmiddels heeft YARD ENERGY een portefeuille van 8 strategische belangen opgebouwd en is het doel om in het vierde kwartaal 2021 een energie transitiefonds te lanceren waarin derde partijen kunnen participeren. Naar website.

 

 

Greenchoice

 

We kiezen bij Greenchoice sinds 2001 iedere dag voor groen, in de dingen die we doen. Want groen is goed. En écht groene energie al helemaal. Duurzaam dichtbij opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Steeds meer mensen kiezen voor groene energie van Greenchoice. Dat houden we graag zo. Want het is dankzij onze tevreden klanten dat wij onze duurzame doelen bereiken. Naar website.

 

 

Charco & Dique

 

Charco & Dique is dé dienstverlener op het gebied van risk management en compliance in de financiële sector in Nederland. Charco & Dique vertaalt zijn ervaring als toezichthouder, accountant, compliance officer, risk manager en consultant naar pragmatische adviezen en oplossingen, waarmee wij onze dienstverlening professioneel en in lijn met de wettelijke kaders vormgeven. Naar website.

 

 

Dotcontrol

 

Dotcontrol is een groep van oer-rotterdamse internetbedrijven die hun klanten helpen hun digitale ambities op een “no hassle” manier te realiseren. Van vraagteken naar glimlach, dat is het streven. Dotcontrol bouwt en onderhoudt ons platform en helpt ons in het vormgeven van onze digitale dienstverlening. Naar website

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:
 

DuurzaamInvesteren
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.