De organisatie

DuurzaamInvesteren.nl is een handelsnaam van Crowdinvesting B.V., een Nederlandse besloten vennootschap die is opgericht met als doel, onder andere, de in eigen beheer ontwikkelde crowdinvesting infrastructuur te exploiteren. Deze infrastructuur omvat onder meer de benodigde IT infrastructuur, juridische kennis en onderliggende bedrijfsprocessen om veilig online transacties te effectueren.

  • Crowdinvesting B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58407529.
  • Crowdinvesting B.V. heeft een vergunning conform artikel 2:96 Wft en is opgenomen in de registers van de AFM.
  • Crowdinvesting B.V. is een initiatief van M.E. Aparicio Torres, B.J.C. Pieters, YARD ENERGY Investments B.V., en Enviu Participations B.V. (www.enviu.org).
  • De huidige directie bestaat uit Dennis Kromhout van der Meer (CEO) en Lex Roukens (CFO).
  • De huidige aandeelhouders van Crowdinvesting B.V. zijn YARD ENERGY Investments B.V. en Greenchoice.

De Directie van Crowdinvesting B.V. bestaat uit twee personen. Beiden zijn goedgekeurd door de AFM. Beslissingen worden genomen conform de statuten. Bij besluiten waarbij de onafhankelijkheid van de compliance functie of de risk functie aan de orde is, is de stem van deze desbetreffende functieverantwoordelijke doorslaggevend.

Crowdinvesting B.V. heeft een externe compliance officer aangesteld. Crowdinvesting kent geen Raad van Commissarissen en geen Raad van Advies.

 

 

YARD Energy - aandeelhouder

YARD ENERGY is één van de grootste private ontwikkelaars en investeerders in windenergie in Nederland en heeft meer dan 400 MW aan wind-op-land projecten gerealiseerd in Nederland, Finland en Polen. Naast haar eigen gerealiseerde projecten, investeert YARD ENERGY strategisch in bedrijven en projecten met een focus op de energietransitie. Inmiddels heeft YARD ENERGY een portefeuille van 8 strategische belangen opgebouwd en is het doel om in het vierde kwartaal 2021 een energie transitiefonds te lanceren waarin derde partijen kunnen participeren. Naar website.

 

Greenchoice - aandeelhouder

We kiezen bij Greenchoice sinds 2001 iedere dag voor groen, in de dingen die we doen. Want groen is goed. En écht groene energie al helemaal. Duurzaam dichtbij opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Steeds meer mensen kiezen voor groene energie van Greenchoice. Dat houden we graag zo. Want het is dankzij onze tevreden klanten dat wij onze duurzame doelen bereiken. Naar website.

 

Charco & Dique - compliance partner

Charco & Dique is dé dienstverlener op het gebied van risk management en compliance in de financiële sector in Nederland. Charco & Dique vertaalt zijn ervaring als toezichthouder, accountant, compliance officer, risk manager en consultant naar pragmatische adviezen en oplossingen, waarmee wij onze dienstverlening professioneel en in lijn met de wettelijke kaders vormgeven. Naar website.

 

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.