Onze diensten aan project-eigenaren

één adres voor al uw crowdfunding behoeften

Bent u namens uw bedrijf of organisatie op zoek naar financiering voor uw duurzame energieproject? Crowdinvesting B.V., het bedrijf achter de website Duurzaaminvesteren.nl, heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van crowdfunding-diensten. Hieronder hebben we onze diensten voor u kort op een rij gezet.

1. Advies - Wij adviseren bedrijven en organisaties over het inzetten van crowdfunding om duurzame energieprojecten te financieren.

2. Crowdfunding infrastructuur - Wij hebben een juridische en technische infrastructuur ontwikkeld waarmee bedrijven en organisaties zelfstandig kunnen crowdfunden. Desgewenst verzorgen wij het beheer en het onderhoud. Zo heeft u een eigen platform met minimale lasten.

3. Crowdfunding campagne- Wij bieden aanbieders de mogelijkheid om een project te plaatsen op de website www.duurzaaminvesteren.nl. U krijgt uw eigen pagina en maakt gebruik van de robuuste orderdoorgifte- en betaalfunctionaliteit die het platform biedt.

4. Communicatie met investeerders - Wij bieden aanbieders een beschermde omgeving, waarbinnen zij informatie en documenten kunnen delen met investeerders en vragen van investeerders kunnen beantwoorden. Zo kunt u eenvoudig en beschermd communiceren met investeerders.

 

Interesse?

 

Mocht u interesse hebben in één of meerdere van de bovengenoemde diensten, of gewoon eens vrijblijvend van gedachten willen wisselen over het crowdfunden van duurzame energieprojecten, neemt u dan contact op met Enrique Aparicio Torres (06-46738506).

Brochure

Download hier onze brochure voor aanbieders van zon of wind proposities.

Brochure Brochure
DuurzaamInvesteren
Wij zijn ook te vinden op:

DuurzaamInvesteren
Keizersgracht 125 - 127
1015 CJ Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.