Nieuwe directie investeringsplatform DuurzaamInvesteren.nl

Terug naar overzicht

Amsterdam, 12 mei 2022 – DuurzaamInvesteren.nl heeft per 11 mei een nieuwe directie. Dennis Kromhout van der Meer en Lex Roukens gaan het investeringsplatform naar de volgende fase leiden. Sinds de start van het bedrijf in 2014 haalden bedrijven voor meer dan 160 duurzame projecten ruim 200 miljoen euro op voor verduurzaming.

“Een geweldige kans om bij een bedrijf met sterke groeiambities en zo’n mooi resultaat voor de verduurzaming van onze toekomst aan de slag te gaan,” beschrijft Kromhout van der Meer zijn nieuwe functie. Met een achtergrond als onder andere Branch Manager bij flatexDEGIRO en verschillende directiefuncties in binnen- en buitenland, gaat hij aan de slag met het vormgeven van de dienstverlening richting particuliere investeerders en bedrijven met financieringsvraagstukken. Lex Roukens neemt uitgebreide ervaring in diverse financiële en directiefuncties gerelateerd aan onder andere de financiële sector en windindustrie mee.

In 2021 haalden bedrijven via het platform €77 miljoen op voor duurzame projecten en het realiseren van groei. Sinds de oprichting is het platform gegroeid en bedient inmiddels meerdere sectoren, zoals duurzame energie, energieopslag, (e-)mobiliteit, duurzaam vastgoed en landbouw. Oprichters Enrique Aparicio Torres en Barry Pieters geven het stokje over aan de nieuwe directie.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam investeren? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.