Groei van duurzame aanbiedingen

Terug naar overzicht

DuurzaamInvesteren is in 2013 opgericht om een bijdrage te leveren aan de versnelde verduurzaming van onze maatschappij. Het platform www.duurzaaminvesteren.nl biedt ondernemingen de mogelijkheid (groei)financiering te vinden en particuliere investeerders te betrekken bij hun duurzame doelstellingen. 

In de eerste jaren vonden met name bedrijven uit de energiesector de weg naar ons platform. Verduurzaming was in deze sector al langer een belangrijk onderwerp en de opkomst van zonne- en windenergie bleek voor particuliere investeerders een logisch moment om hun vermogen duurzaam te laten renderen. 
We hebben door de jaren heen een trackrecord opgebouwd.  

Meer duurzame bedrijven, toenemend aanbod 

Inmiddels is verduurzaming ook in andere sectoren een belangrijk onderwerp en bij steeds meer bedrijven wordt duurzaamheid onderdeel van het ‘bedrijfs-DNA’. Ook voor deze verduurzamingsplannen is (groei)financiering nodig.  

De rol van DuurzaamInvesteren 

DuurzaamInvesteren blijft het platform waar bedrijven met duurzame projecten en ambities hun aanbod op transparante wijze aanbieden. Wij dragen er zorg voor dat DuurzaamInvesteerders hun eigen overweging kunnen maken om wel of niet te investeren. 

DuurzaamInvesteren CEO Enrique Aparicio Torres:  

“Na een succesvolle lancering in de duurzame energiesector willen wij ook in andere sectoren een brug slaan tussen duurzame ondernemingen die financiering zoeken en particuliere investeerders die hun vermogen duurzaam willen inzetten. Zo willen wij de verduurzaming van Nederland versnellen” 

Wilt u meer weten over de projecten die op DuurzaamInvesteren staan? 

Bekijk dan hier de projectenpagina.  

Twitter Feed

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:
 

DuurzaamInvesteren
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.