Investeren in windenergie

Heeft u interesse in investeren en beleggen in windenergie?

Zonder windenergie kan Nederland de energietransitie niet realiseren. Er zijn veel ondernemers die windmolenparken ontwikkelen, vaak ook met burgerparticipatie. Op DuurzaamInvesteren.nl vindt u een overzicht van windenergieprojecten met een financieringsmogelijkheid voor investeerders. Als DuurzaamInvesteerder bepaalt u zelf in welke aanbiedingen u wilt investeren en voor welk bedrag.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

 

Ontwikkelingen in de windenergie

De opwekking van energie is voor 73,8% afkomstig uit fossiele brandstoffen. Deze fossiele brandstoffen zoals aardgas, olie en steenkool zijn niet onuitputtelijk. Daarnaast zorgen deze fossiele brandstoffen voor CO2 uitstoot. Om aan de klimaatdoelen te voldoen is een energietransitie noodzakelijk waarbij duurzame energiebronnen zoals windenergie fossiele brandstoffen vervangen. In 2050 moet windenergie voor 40% tot 50% voorzien in de elektriciteitsbehoefte in Nederland. Nu is dat nog 13%. Dit betekent dat de markt voor windenergie flink groeit.

Investeren en beleggen in windenergie via DuurzaamInvesteren.nl

Bij DuurzaamInvesteren.nl staat de eigen keuze centraal. Ondernemers kiezen zelf welke aanbiedingen zij willen doen, en DuurzaamInvesteerders maken een eigen afweging. Investeren op DuurzaamInvesteren.nl gaat in vier stappen:

  • Bekijk de aanbieding en neem het prospectus en/of het informatiememorandum door, beoordeel de risico's en maak een eigen afweging;
  • Duurzaam Investeerders ontvangen 48 uur van tevoren deze informatie per mail;
  • Bepaal zelf welk bedrag u wilt investeren. Nog geen account? Registreren kan via de link rechtsboven aan de pagina;
  • Accepteer de voorwaarden en doorloop de passendheidstoets;
  • Kies de betaalmogelijkheid en rond de betaling af.

De passendheidstoets helpt met het bepalen of een investeringsaanbod geschikt is. Lees hier meer informatie over de passendheidstoets en investeren via DuurzaamInvesteren.nl.

Bekijk onze windenergie projecten

Op DuurzaamInvesteren.nl staan regelmatig projecten in de windenergie waarin geïnvesteerd kan worden. Daarnaast zijn er diverse andere projecten terug te vinden uit duurzame sectoren. Denk hierbij aan de circulaire economie, plantaardige voeding en zonne-energie. Wanneer u zich registreert op ons platform blijft u via onze aankondigingsmail op de hoogte van nieuwe projecten die op ons platform komen.

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.