Investeren in duurzame projecten

Meer weten over investeren en beleggen in duurzame projecten?

Om de wereld op lange termijn leefbaar te houden verduurzamen we in ons gedrag en de manier waarop we ondernemen. Er is hierin nog een lange weg te gaan. Gelukkig ontwikkelen steeds meer bedrijven duurzame projecten met een goede business case. Vaak is er financiering nodig om dit soort duurzame projecten te realiseren of te laten groeien. Op DuurzaamInvesteren.nl plaatsen ondernemers hun financieringsbehoefte met een transparante uitleg en hun businesscase. DuurzaamInvesteerders kunnen via het platform kiezen in welke projecten zij willen beleggen en voor hoeveel.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Achtergrondinformatie investeren en beleggen in duurzame projecten

Om de wereld te verduurzamen transformeren we onder andere onze energieopwekking, ons afvalbeheer en ons grondstoffengebruik. Voor het duurzaam opwekken van energie gebruiken we de natuurkrachten wind, zon en water. Om de afvalproductie te verminderen ondernemen bedrijven steeds meer circulair. Hierbij produceren en consumeren we zonder afval te genereren of door afval te hergebruiken. Ook krijgen biologische landbouw en plantaardige voeding een steeds grotere rol. Voor deze ontwikkelingen zijn nieuwe businessmodellen nodig en zoeken ondernemers (groei-) financiering. Op DuurzaamInvesteren.nl vinden particuliere investeerders bedrijven met een financieringsbehoefte voor duurzame projecten en groei van hun duurzame onderneming.

Investeren in duurzame projecten via DuurzaamInvesteren.nl

Bij DuurzaamInvesteren.nl staat de eigen keuze centraal. Ondernemers kiezen zelf welke aanbiedingen zij willen beleggen, en Duurzaam Investeerders maken een eigen afweging.   Investeren op DuurzaamInvesteren.nl gaat in vier stappen: 

  • Bekijk de aanbieding en neem het prospectus en/of het informatiememorandum door, beoordeel de risico's en maak een eigen afweging;
  • Duurzaam Investeerders en nieuwsbrief abonnees ontvangen 48 uur van tevoren deze informatie per mail; 
  • Bepaal zelf welk bedrag u wilt investeren. Nog geen account? Registreren kan via de link rechtsboven aan de pagina; 
  • Accepteer de voorwaarden en doorloop de passendheidstoets; 
  • Kies de betaalmogelijkheid en rond de betaling af. 

De passendheidstoets helpt met het bepalen of een investeringsaanbod geschikt is. Lees hier meer informatie over de passendheidstoets en investeren via DuurzaamInvesteren.nl. 

Bekijken en op de hoogte blijven van duurzame projecten

Op DuurzaamInvesteren.nl staan diverse duurzame projecten. Dit zijn bijvoorbeeld aanbiedingen op het gebied van duurzame energie zoals windenergie, maar ook duurzame aggregaten. Ook vindt u projecten in de biologische landbouw en de laadpleinen. Hier vindt u het volledige overzicht van duurzame projecten die nog openstaan en inmiddels gesloten zijn. Met onze aankondigingsmail houden we u op de hoogte van projecten die op ons platform aangeboden gaan worden. Via onderstaande button kunt u zich registreren op ons platform en ontvangt u de aankondigingsmail.

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.