Hoe het werkt

EENVOUDIG INVESTEREN IN DUURZAME ENERGIE

Op DuurzaamInvesteren.nl vindt u beleggingsmogelijkheden (proposities) verbonden aan zonne-, wind- en waterenergieprojecten. U investeert rechtstreeks in aandelen of obligaties van deze projecten en ontvangt in ruil daarvoor dividend of rente. Het goede gevoel dat u duurzaam investeert is natuurlijk een hele mooie bonus!

Investeren gaat gemakkelijk en volledig online in 4 stappen. Bij het doen van een investering begeleidt het systeem u stapsgewijs door het investeringsproces. U kunt op elke gewenst moment het proces afbreken en ook 'per ongeluk' investeren is uitgesloten. De laatste stap in het proces is 'betalen'. U kunt kiezen uit betalen via iDEAL of een bankoverschrijving.

Als een aanbieder succesvol is in het financieren van zijn of haar project, dan ontvangt hij na controle van de notaris de gelden die zijn geïnvesteerd. Is de aanbieder niet succesvol, dan krijgen alle investeerders hun inleg terug.


GOED OM TE WETEN

Bij het investeren van grotere bedragen (meer dan EUR 5.000 of meer dan EUR 20.000) vragen wij u een passendheidstoets in te vullen, waarin we u een aantal vragen stellen om na te gaan of onze dienstverlening passend voor u is.

Mocht u zich na het doen van een investering bedenken, dan heeft u altijd een (wettelijke) periode om zonder opgaaf van reden uw investering terug te draaien. U ontvangt dan het gehele door u gestorte bedrag (inclusief transactiekosten) terug op uw rekening.

Tot slot is het van belang om te benadrukken dat u het door u te investeren bedrag stort op een geheel onafhankelijke derdengeldenrekening van een notariskantoor. De bedragen die u in het kader van uw investering op deze rekening stort, vallen onder het depositogarantiestelsel. Voorts ziet de notaris toe op de transactie. Zo weet u zeker dat het investeringsproces transparant wordt afgerond.

 

AFM-TOEZICHT. HOE ZIT HET PRECIES?

DuurzaamInvesteren.nl heeft een AFM vergunning als beleggingsonderneming en staat onder doorlopend toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank (zie voor meer informatie de pagina over onze AFM-vergunning). Toch ziet u de AFM melding bovenaan de homepagina en de propositiepagina's? Kort gezegd gaat het hier om een wettelijke vereiste, maar dat leggen we graag kort aan u uit.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel ons op 088-4321543 of mail ons.

Wij staan u graag te woord.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg ons dan op Twitter.

Nieuwsbrief Twitter

DuurzaamInvesteren
Wij zijn ook te vinden op:

DuurzaamInvesteren
Keizersgracht 321
1016 EE Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.