Hoe het werkt

EENVOUDIG INVESTEREN IN DUURZAME ENERGIE

Op DuurzaamInvesteren.nl vindt u beleggingsmogelijkheden (proposities) verbonden aan zonne-, wind- en waterenergieprojecten. U investeert rechtstreeks in aandelen of obligaties van deze projecten en ontvangt in ruil daarvoor dividend of rente. Het goede gevoel dat u duurzaam investeert is natuurlijk een hele mooie bonus!

Investeren gaat gemakkelijk en volledig online in 4 stappen. Bij het doen van een investering begeleidt het systeem u stapsgewijs door het investeringsproces. U kunt op elke gewenst moment het proces afbreken en ook 'per ongeluk' investeren is uitgesloten. De laatste stap in het proces is 'betalen'. U kunt kiezen uit betalen via iDEAL of een bankoverschrijving.

U kunt het investeringsproces te allen tijde annuleren. Let op: Als de betaling van de investering wordt geannuleerd, komt de investering automatisch te vervallen.

Als een aanbieder succesvol is in het financieren van zijn of haar project, dan ontvangt hij na controle van de notaris de gelden die zijn geïnvesteerd. Is de aanbieder niet succesvol, dan krijgen alle investeerders hun inleg terug.


AFM-TOEZICHT. HOE ZIT HET PRECIES?

DuurzaamInvesteren.nl heeft een AFM vergunning als beleggingsonderneming en staat onder doorlopend toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank (zie voor meer informatie de pagina over onze AFM-vergunning). Toch ziet u de AFM melding bovenaan de homepagina en de propositiepagina's? Kort gezegd gaat het hier om een wettelijke vereiste, maar dat leggen we graag kort aan u uit.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel ons op 088-4321543 of mail ons.

Wij staan u graag te woord.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

DuurzaamInvesteren
Wij zijn ook te vinden op:

DuurzaamInvesteren
Keizersgracht 127
1015 CJ Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.