Financiering ophalen via DuurzaamInvesteren.nl

Bent u ondernemer en heeft u een duurzaam project waarvoor u financiering zoekt of wilt u de groei van uw duurzame bedrijf financieren? Bij DuurzaamInvesteren.nl kunt u terecht wanneer u met uw bedrijfsactiviteiten bijdraagt aan één of meerdere Sustainable Development Goals. U kiest zelf in welke vorm u deze financiering aan de Duurzaaminvesteerders voorlegt. Het team van DuurzaamInvesteren.nl ondersteunt u professioneel tijdens uw traject.

Voordelen van financieren via DuurzaamInvesteren.nl:

  • Ruimte voor verschillende financieringsmogelijkheden;
  • Professionele begeleiding om uw financieringsaanvraag volledig en transparant te presenteren op DuurzaamInvesteren.nl;
  • Het merendeel van de aanvragen haalt binnen een week de gewenste financiering op;
  • Sinds 2014 ruim € 230 miljoen gefinancierd.

De stappen richting financiering van uw duurzame ambities

Op hoofdlijnen maken we met u de volgende stappen om te komen tot een besluitrijpe financieringsaanvraag voor de investeerders:

  • Oriënterend intakegesprek;
  • In detail bespreken van de businesscase;
  • Het opstellen van het Informatiememorandum en AFM-documentatie;
  • Aankondiging en presentatie op DuurzaamInvesteren.nl;
  • Registratie en administratie van de inschrijvingen.

Bij het opstellen van de documentatie bent u zelf in de lead. U vraagt immers zelf financiering aan bij de investeerders op DuurzaamInvesteren.nl. De medewerkers van DuurzaamInvesteren.nl begeleiden u uiteraard wel in dit proces.

Ondernemers die u voorgingen

Zelfstroom

Foto Justin van der Loo “Wij hebben meerdere keren financiering opgehaald via Duurzaaminvesteren.nl. Zij zijn voor ons een strategische partner die elke keer flexibele financieringsoplossingen kon bieden waarmee wij onze groei konden realiseren.”  - Justin van der Loo, CFO Zelfstroom

 

 Giga Storage

Foto Ruud Nijs “Voor snelgroeiende bedrijven als GIGA Storage is Duurzaaminvesteren.nl een hele goede sparringpartner op het gebied van kwaliteit en realiteit van de aanbiedingen. Dit gebeurt bovendien binnen een tijdsspanne die veel korter is dan bij meer conventionele financiële partijen.” - Ruud Nijs, Giga Storage

 

Ontdek of uw duurzame financieringsbehoefte past op DuurzaamInvesteren.nl:

Draagt uw aanbod bij aan de Sustainable Development Goals? Heeft u een minimale investeringsbehoefte van €100.000,- en wilt u de mogelijkheden verkennen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Liever bellen of mailen? Dat kan ook: bel ons op 088-4321543 of mail naar financiering@duurzaaminvesteren.nl.

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.