Investeren in duurzaamheid: Plantaardige voeding

Heeft u interesse in het investeren in plantaardige voeding?

Voor de stikstofproblematiek en de duurzame voedselproductie is plantaardige voeding essentieel. De consumptie van plantaardige voeding groeit. Ook in supermarkten neemt het aanbod toe. Hierdoor ontwikkelt deze branche nog volop. Dit brengt investeringskansen met zich mee. Op DuurzaamInvesteren.nl bieden ook ondernemers in de plantaardige voeding hun financieringsaanvraag aan. Als DuurzaamInvesteerder bepaalt u zelf of u wilt investeren.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

 

De markt voor plantaardige voeding in beeld

De plantaardige voedingsmarkt is in opkomst. Nederlanders consumeren meer plantaardige voeding dan het Europese gemiddelde. Uit onderzoek van Proveg blijkt dat de consumptie van plantaardige voeding de afgelopen 2 jaar met 49% steeg in de 11 grootste Europese landen. Opvallend aan deze cijfers is dat het aantal vegans relatief gezien weinig is toegenomen. Vooral niet-vegans en vegetariërs, kiezen er steeds meer voor om plantaardige voeding in het eetpatroon in te passen. Plantaardige voeding ontwikkelt nog volop. Deze ontwikkelingen vragen om investeringen en daar vloeit vaak een financieringsbehoefte uit voort.

Waarom de transitie naar plantaardige voeding?

Dagelijks gebruiken veel consumenten dierlijke producten en materialen. Naast vlees, vis en gevogelte verwerkt het bedrijfsleven dierlijke materialen en grondstoffen in allerlei producten. Zo worden kaas en gelatine van dierlijke producten gemaakt en bevatten cosmeticaproducten dierlijke materialen of worden deze op dieren getest. Dit komt het dierenwelzijn vaak niet ten goede. Daarnaast heeft de huidige vleesconsumptie en productie een negatief effect op de CO2 uitstoot. Op zoek gaan naar plantaardige alternatieven heeft daarmee een positieve invloed op het klimaat en dierenwelzijn.

Investeren in plantaardige voeding via DuurzaamInvesteren.nl

Bij DuurzaamInvesteren.nl staat de eigen keuze centraal. Ondernemers kiezen zelf welke aanbiedingen zij willen doen, en DuurzaamInvesteerders maken een eigen afweging. Investeren op DuurzaamInvesteren.nl gaat in vier stappen:

  • Bekijk de aanbieding en neem het prospectus en/of het informatiememorandum door, beoordeel de risico's en maak een eigen afweging;
  • DuurzaamInvesteerders ontvangen 48 uur van tevoren deze informatie per mail;
  • Bepaal zelf welk bedrag u wilt investeren. Nog geen account? Registreren kan via de link rechtsboven aan de pagina;
  • Accepteer de voorwaarden en doorloop de passendheidstoets;
  • Kies de betaalmogelijkheid en rond de betaling af.

De passendheidstoets helpt met het bepalen of een investeringsaanbod geschikt is. Lees hier meer informatie over de passendheidstoets en investeren via DuurzaamInvesteren.nl.

Bekijk plantaardige voeding projecten

Naast plantaardige voeding zijn er ook projecten in de wind- en zonne-energie en diverse andere projecten die een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de wereld. Als u op de hoogte wil blijven van nieuwe projecten die wij gaan aanbieden op ons platform kunt u zich registeren op ons platform.

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.