Investeren in biologische landbouw

Plaatje duurzaam beleggen

Heeft u interesse in het investeren en beleggen in biologische landbouw?

Voor de stikstofproblematiek en duurzame voedselproductie is biologische landbouw essentieel. Het aantal boeren en andere ondernemers die hierop inzetten groeit, net als hun ambities. Hiervoor zoeken zij financiering. Op DuurzaamInvesteren.nl plaatsen duurzame ondernemers investeringsaanbiedingen. Van duurzame energie, tot plantaardige omega-3 en van energieopslag tot biologische landbouw. De Duurzame Investeerders kiezen zelf in welke duurzame projecten en bedrijven zij investeren en voor hoeveel. U ook? 

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Enkele ontwikkelingen binnen de biologische landbouw

Het klimaatakkoord is duidelijk: in 2030 moet 25% van de landbouw biologisch zijn. In Nederland lopen we achter op dit streven: 4,1% van onze landbouw is biologisch. In Oostenrijk is het biologische landbouwareaal op dit moment al 26%. Dat we in Nederland achterlopen komt door de hoge grondprijs en de relatief lage prijs die producten in Nederland opleveren: er zit te weinig marge op voor boeren om de overstap naar biologische of biologische dynamische landbouw te realiseren. Binnen Europa heeft Nederland de hoogste grondprijs per vierkante meter. Dit is op dit moment ongeveer € 60.000,- per hectare. Gemiddeld is de landbouwgrond prijs in Europa € 20.000,- en in Frankrijk is dit zelfs € 6.000,- per hectare.

Binnen de biologische landbouw zijn er meerdere ontwikkelingen gaande die ervoor zorgen dat er een betere balans komt tussen natuur en landbouw. Denk hierbij aan regeneratieve landbouw en kringloop landbouw.

Om de doelstellingen vanuit Brussel te behalen moet landbouwgrond toegankelijker worden en moeten boeren en ondernemers innoveren om zo biologisch mogelijk te ondernemen.

Investeren en beleggen in biologische landbouwprojecten via DuurzaamInvesteren.nl

Bij DuurzaamInvesteren.nl staat de eigen keuze centraal. Ondernemers kiezen zelf welke aanbiedingen zij willen doen, en Duurzaam Investeerders maken een eigen afweging.

Investeren op DuurzaamInvesteren.nl gaat in de volgende stappen:

  • Bekijk de aanbieding en neem het prospectus en/of het informatiememorandum door, beoordeel de risico's en maak een eigen afweging;
  • Duurzaam Investeerders en nieuwsbrief abonnees ontvangen 48 uur van tevoren deze informatie per mail;
  • Bepaal zelf welk bedrag u wilt investeren. Nog geen account? Registreren kan via [deze link];
  • Accepteer de voorwaarden en doorloop de passendheidstoets;
  • Kies de betaalmogelijkheid en rond de betaling af.

De passendheidstoets helpt met het bepalen of een investeringsaanbod geschikt is. Lees hier meer informatie over de passendheidstoets en investeren via DuurzaamInvesteren.nl.

Bekijk de biologische landbouwprojecten

Op DuurzaamInvesteren.nl staan diverse aanbiedingen op het gebied van duurzame landbouw zoals bijvoorbeeld het investeren in biologische landbouwgrond. Ook aanbiedingen op het gebied van duurzame energie en uit andere sectoren bieden wij een platform. Als u op de hoogte wil blijven van onze investeringsmogelijkheden kunt u zich registeren op ons platform.

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.