Duurzaam vervoer levert investeringsmogelijkheden op:

Auto's en andere brandstof gedreven vervoersmiddelen stoten CO2 en andere broeikasgassen uit. Het vervoer in Nederland neemt toe, dus ondanks dat auto's steeds zuiniger worden groeit de uitstoot van CO2 uitstoot in deze categorie. Er bestaan duurzamere oplossingen, zoals elektrisch rijden, reizen met openbaar vervoer en (elektrisch) fietsen. En er komen steeds meer duurzame innovaties bij. Hiervoor zoeken ondernemers financiering, op DuurzaamInvesteren.nl vindt u regelmatig aanbiedingen om in te investeren.

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

 

Ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden

In 2020 was vervoer over land goed voor 3,5 procent van de totale CO2-uitstoot door de Nederlandse economie [bron: CBS]. De uitstoot van vervoer neemt ook toe, doordat er steeds meer wegbewegingen zijn. Bij elke liter benzine komt 2269 gram CO2 vrij. Een liter diesel staat garant voor 2606 gram en LPG voor 1610 gram [bron: ANWB]. Er zijn veel duurzame alternatieven, maar die zijn niet altijd even bereikbaar voor de consument. De aanbiedingen op DuurzaamInvesteren.nl richten zich op het bereikbaar maken van elektrisch vervoer. Dat doen zij onder andere door:

  1. Leaseconstructies voor elektrische auto's
  2. Leaseconstructies voor elektrische fietsen
  3. Ontwikkelen van een infrastructuur van laadpalen

 

Investeren in duurzaam vervoer via DuurzaamInvesteren.nl

Op DuurzaamInvesteren.nl plaatsen aanbieders hun financieringsbehoefte met uitgebreide documentatie over de bedrijfsresultaten, ambities en financiële positie. Ook beschrijft de aanbieder tegen welke voorwaarden zij het aanbod doen. Deze vindt u in het informatiememorandum. Als gebruiker van de site krijgt u 48 uur voor wij een aanbod openstellen een mail met toegang tot de documentatie, u bepaalt vervolgens zelf of u in een aanbod investeert en voor welk bedrag. DuurzaamInvesteren.nl verzorgt het investeringsproces en in veel gevallen de administratie gedurende de looptijd van de investering. Een gebruikersaccount op DuurzaamInvesteren.nl is kosteloos.

Ook op de hoogte blijven van investeringsmogelijkheden in duurzame mobiliteit en andere duurzame aanbiedingen? Registreren kan via onderstaande button:

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.