Investeren via DuurzaamInvesteren.nl

Wilt u meer dan financieel rendement? Bent u op zoek naar een duurzame bestemming voor uw vermogen? Op DuurzaamInvesteren.nl kunt u als particulier investeren in ondernemingen of projecten die een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. Deze investeringsmogelijkheden noemen wij aanbiedingen. Naast financieel rendement levert uw investering ook een bijdrage aan het verduurzamen van onze wereld op.

REGISTREER OP DUURZAAMINVESTEREN.NL

SECTOREN OM IN TE INVESTEREN

Via DuurzaamInvesteren.nl kunt u investeren in duurzame aanbiedingen. Daarbij is het van belang dat deze projecten een bijdrage leveren aan één of meerdere UN Sustainable Development Goals. Voorbeelden van sectoren op DuurzaamInvesteren.nl zijn de volgende:

Informatievoorziening bij aanbiedingen

Op www.duurzaamInvesteren.nl maakt u zelf een keuze in welke projecten en bedrijven u wilt investeren en voor welk bedrag. 48 uur voor een aanbieding live gaat plaatst DuurzaamInvesteren.nl het aanbod op de website en verstuurt een aankondiging naar DuurzaamInvesteerders. 
Op de website vindt u informatie over het aanbod, de aanbieder, rente, looptijd en kosten en een beschrijving van de risico's. DuurzaamInvesteren.nl vraagt investeerders om het bijgeleverde informatiememorandum goed door te nemen zodat u een bewuste keuze kunt maken. 

Meer weten over de informatievoorziening van DuurzaamInvesteren.nl?

LEES MEER

Voorbeelden van gefinancierde projecten

WIINC produceert omega-3 voedingssupplementen vervaardigd uit algen. Hiermee voorkomt WIINC visvangst ten behoeve van omega-3. Via online en retailers groeit WIINC en voor de mogelijkheid om sneller te groeien via retailers zocht het bedrijf groeikapitaal via DuurzaamInvesteren.nl. In 3 weken tijd haalde WIINC € 1.197.000,- op tegen een rentevergoeding van 5%.

LEES DE VOLLEDIGE CASE STUDY

DUURZAAMINVESTEERDER AAN HET WOORD

“Investeren in duurzaamheid is een win-win situatie, aan de ene kant draag je bij aan een duurzame toekomst, en aan de andere kant levert het jezelf ook wat op”.  - Ellen Kievit-van den Doel - investeerder

Blijf op de hoogte van investeringsmogelijkheden

Wilt u aankondigingsmails ontvangen met nieuwe aanbiedingen op www.duurzaaminvesteren.nl? Registreer u als gebruiker van het platform en meld u aan voor de aankondigingsmails.

Registreer op duurzaaminvesteren.nl

DuurzaamInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:  

DuurzaamInvesteren.nl
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

DuurzaamInvesteren.nl (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.