Registreren

Om via DuurzaamInvesteren te investeren, dient u zich te registeren. Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld en verstuurd, ontvangt u een email met een verificatie link. Ter bevestiging van uw registratie dient u deze link te klikken.

Let op! De gegevens die u invult worden op alle officiële documenten gezet. Controleer daarom goed of alle velden correct zijn ingevuld, voordat u onderaan op 'Registreren' klikt.

Wilt u dat wij u informeren over nieuwe projecten en belangrijke ontwikkelingen op het platform? Dan dient u de optie 'Houdt mij op de hoogte' aan te vinken. U ontvangt dan onze nieuwsbrief. U kunt zich te allen tijde afmelden, zowel via de nieuwsbrief als via uw voorkeuren op het platform.
* Opmerking: Lidmaatschap van deze website moet worden geverifieerd. Als uw account informatie is verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin een unieke verificatie code. De verificatie code nodig zal zijn de eerste keer dat u probeert aan te melden bij de website. - (Opmerking: -registratie kan het enkele seconden duren. Zodra u klikt op de knop registreren gelieve te wachten totdat het systeem moet reageren.)

Voer uw e-mailadres in
Kies uw aanhef.
Vul uw voorletters in met hoofdletters, gescheiden door punten en zonder spaties. Bijvoorbeeld: A. of B.C.
Voer uw achternaam in, beginnend (indien van toepassing) met het tussenvoegsel.
Hier kunt u aangeven waar u ons van kent.
Uw wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn, minstens één hoofdletter, één cijfer, één speciaal teken bevatten, en mag niet gelijk zijn aan uw gebruikersnaam. U kunt alleen kiezen uit de volgende speciale tekens: #@.$*()+;~:'/%?,=&!`~$^+=<>“
Voer het wachtwoord ter verificatie nogmaals in.
Wilt u dat wij u informeren over nieuwe projecten en belangrijke ontwikkelingen op het platform? Dan dient u de optie 'Houd mij op de hoogte' aan te vinken. U ontvangt dan onze nieuwsbrief. U kunt zich te allen tijde afmelden, zowel via de nieuwsbrief als via uw voorkeuren op het platform.


Op gebruik van dit platform zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.