Registreren

Investeren via DuurzaamInvesteren.nl? Registreer als gebruiker. Vul onderstaande formulier in, meld u aan voor de aankondigingsmails en eventueel onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Na indienen van onderstaand formulier ontvangt u een e-mail met een verificatielink. Klik op deze link om uw registratie te bevestigen.

Let op! Vul uw gegevens correct in, deze komen op alle officiële documenten bij een investering.

* Opmerking: Lidmaatschap van deze website moet worden geverifieerd. Als uw account informatie is verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin een unieke verificatie code. De verificatie code nodig zal zijn de eerste keer dat u probeert aan te melden bij de website. - (Opmerking: -registratie kan het enkele seconden duren. Zodra u klikt op de knop registreren gelieve te wachten totdat het systeem moet reageren.)

Voer uw e-mailadres in
Kies uw aanhef.
Vul uw voorletters in met hoofdletters, gescheiden door punten en zonder spaties. Bijvoorbeeld: A. of B.C.
Voer uw achternaam in, beginnend (indien van toepassing) met het tussenvoegsel.
Hier kunt u aangeven waar u ons van kent.
Uw wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn, minstens één hoofdletter, één cijfer, één speciaal teken bevatten, en mag niet gelijk zijn aan uw gebruikersnaam. U kunt alleen kiezen uit de volgende speciale tekens: #@.$*()+;~:'/%?,=&!`~$^+=<>“
Voer het wachtwoord ter verificatie nogmaals in.
Eén keer per kwartaal ontvang u een uitgebreide nieuwsbrief met belangrijk nieuws over (investeren in) duurzame projecten en nieuws over DuurzaamInvesteren.nl. U kunt zich te allen tijden afmelden via de link in onze nieuwsbrief.
Wij versturen u 48 uur voordat een project verschijnt op onze website een aankondigingsmail met belangrijke informatie. Daarnaast houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen en updates met betrekking tot de projecten. U kunt zich te allen tijden afmelden, zowel via de link in de aankondigingsmail als via uw voorkeuren op het platform.


Op gebruik van dit platform zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.