Registreren

Om via DuurzaamInvesteren te investeren, dient u zich te registeren. Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld en verstuurd, ontvangt u een email met een verificatie link. Ter bevestiging van uw registratie dient u deze link te klikken.

Let op! De gegevens die u invult worden op alle officiële documenten gezet. Controleer daarom goed of alle velden correct zijn ingevuld, voordat u onderaan op 'Registreren' klikt.

Wilt u dat wij u informeren over nieuwe projecten en belangrijke ontwikkelingen op het platform? Dan dient u de optie 'Houdt mij op de hoogte' aan te vinken. U ontvangt dan onze aankondigingsmail. U kunt zich te allen tijde afmelden, zowel via de aankondigingsmail als via uw voorkeuren op het platform.
* Opmerking: Lidmaatschap van deze website moet worden geverifieerd. Als uw account informatie is verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin een unieke verificatie code. De verificatie code nodig zal zijn de eerste keer dat u probeert aan te melden bij de website. - (Opmerking: -registratie kan het enkele seconden duren. Zodra u klikt op de knop registreren gelieve te wachten totdat het systeem moet reageren.)

Voer uw e-mailadres in
Kies uw aanhef.
Vul uw voorletters in met hoofdletters, gescheiden door punten en zonder spaties. Bijvoorbeeld: A. of B.C.
Voer uw achternaam in, beginnend (indien van toepassing) met het tussenvoegsel.
Hier kunt u aangeven waar u ons van kent.
Uw wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn, minstens één hoofdletter, één cijfer, één speciaal teken bevatten, en mag niet gelijk zijn aan uw gebruikersnaam. U kunt alleen kiezen uit de volgende speciale tekens: #@.$*()+;~:'/%?,=&!`~$^+=<>“
Voer het wachtwoord ter verificatie nogmaals in.
Eén keer per kwartaal ontvang u een uitgebreide nieuwsbrief met belangrijk nieuws over (investeren in) duurzame projecten en nieuws over DuurzaamInvesteren.nl. U kunt zich te allen tijden afmelden via de link in onze nieuwsbrief.
Wij versturen u 48 uur voordat een project verschijnt op onze website een aankondigingsmail met belangrijke informatie. Daarnaast houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen en updates met betrekking tot de projecten. U kunt zich te allen tijden afmelden, zowel via de link in de aankondigingsmail als via uw voorkeuren op het platform.


Op gebruik van dit platform zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.