Registreren

Om via DuurzaamInvesteren te investeren, dient u zich te registeren. Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld en verstuurd, ontvangt u een email met een verificatie link. Ter bevestiging van uw registratie dient u deze link te klikken.

Wilt u dat wij u informeren over nieuwe projecten en belangrijke ontwikkelingen op het platform? Dan dient u de optie 'Houdt mij op de hoogte' aan te vinken. U ontvangt dan onze nieuwsbrief. U kunt zich te allen tijde afmelden, zowel via de nieuwsbrief als via uw voorkeuren op het platform.
* Opmerking: Lidmaatschap van deze website moet worden geverifieerd. Als uw account informatie is verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin een unieke verificatie code. De verificatie code nodig zal zijn de eerste keer dat u probeert aan te melden bij de website. - (Opmerking: -registratie kan het enkele seconden duren. Zodra u klikt op de knop registreren gelieve te wachten totdat het systeem moet reageren.)

Voer een geldig e-mailadres in
Kies uw aanhef
Voer uw initialen in hoofdletters in. Zet achter iedere initiaal a.u.b. een punt. Gebruik geen spaties. Voorbeeld: J.A.R.
Voer uw achternaam in, beginnend (indien van toepassing) met het tussenvoegsel
Hier kunt u aangeven waar u ons van kent
Uw wachtwoord moet ten minste 7 tekens lang zijn en mag niet overeenkomen met de gebruikersnaam.
Voer het wachtwoord ter verificatie opnieuw in
Wilt u dat wij u informeren over nieuwe projecten en belangrijke ontwikkelingen op het platform? Vink dan deze optie aan.

U kunt zich te allen tijde afmelden, zowel via de nieuwsberichten die u ontvangt, als via uw voorkeuren op het platform.


Op gebruik van dit platform zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van toepassing.